Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WolnaDolina

Blaaszka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

102tll4.png

WolnaDolina.pl to serwer powstały tego roku, aby zebrać miłośników minecrafta w jednym miejscu, na jednym serwerze.
Naszym zadaniem jest otwarcie się na opinię graczy i nie ograniczanie ich do jednego moda, a do kilkunastu. Aktualnie na serwerze posiadamy Survival, działki, mini gry oraz mapy specjalnie pod konkursy. Chcemy urozmaicić graczom tak rozgrywkę, aby nie musieli odchodzić daleko, a za pomocą jednego kliknięcia znaleźć się na swoim ulubionym trybie gry. 
Nasza ekipa dzień i nocą przygotowuję dla was nowe mapy oraz rzeczy, aby nie była monotonna i nuda gra, a żeby ciągle coś się działo.

Dobraliśmy starannie administrację serwera, aby była zawsze i o każdej porze, żeby uczyła nowych graczy i pilnowała porządku.

Dla wygody graczy, pomoc techniczną znajdziecie nie tylko na serwerze, ale na naszym skype, gadu-gadu lub serwerowym teamspeak'u, który jest już dostępny.  
Jeżeli nie wierzysz, że właśnie nasz serwer oferuję, aż tyle wspaniałych rzeczy, wejdź i przekonaj się, a zagwarantujemy Ci, że zostaniesz z nami na dłużej. Na deser dołożymy konkursy, w których będzie można wygrać klucze do gier, bądź też pieniążki, a nawet przedmioty związane z naszym serwerem.

Otwarcie serwera: 10.05.2014r. o godzinie 19:00

TeamSpeak 3: ts3.wolnadolina.pl

IP Serwera: mc.wolnadolina.pl

Strona:

www.WolnaDolina.pl

Sloty: 40 

Wersja: 1.7.2/1.7.4

Pluginy: Dobrane odpowiednio pod serwer.

image.png
b_350_20_FFFFFF_FFFFFF_000000_111111.png

kolarz.png

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Serwera jak najbardziej NIE polecam.

Administratorzy to "ciule", starałem się przestrzegać regulaminu, zgłaszać błędy, ale oni najwyraźniej mają to w dupie i wolą "grać w lol'a" jak to nasi administratorzy ujeli o glownym

zalozycielu serwera, Administracja nie odpowiada na pytania, pytam sie, zglaszam blad, ktroy prostą KOMENDA mozna naprawic, a ci to w d mają. Nie oszukujmy sie, spawn tez

najlepszy nie jest, paczka wzieta z neta, tylko skonfigurowana pod serwer, nic autorskiego nie ma. Nie warto tam grać i tracić czasu, serwer nie ma sensu i żadnego większego celu.

Jakieś minigry, nikt na nich nie gra - żalosne. Działki, eventy w których można wygrać aż 3 diamenty. Gratuluje, administracji, ktora wyprasza poprostu graczy z tego serwera, dobrze

robią, bo ten serwer smierdzi gównem, inaczej tego ująć niestety nie mogę.

@Edit oto jak administracja się zwraca do graczy:

administracja.png

@Edit2

Pozdrawiam administratora prowadzącego ox, który twierdzi, że jungla została dodana w 1.8.1 ;)) Przez to przegrałem ox :)

jungla.png

Pozdrawiam - pipeta.

Opublikowano

Kolega wyżej niech nie przegina. Uzywal fly hacka, za co już został zbanowany, a teraz próbuje odradzić wszystkim gre. Pozdrawiam :)

TigeR PoweR

Daj LIKE dla tygrysiaka :3

Opublikowano

@UP LOL, popatrz kiedy to napisałem, naucz się wiadomości z minecraft, jak chcesz prowadzić taki event.

Jaki fly lol? O_O Mam bana za fly, okej, dobrze wiedzieć xD I tak tam nie mam zamiaru grać, bo ten serwer jest jednym z gorszych jakie widziałem.

Opublikowano

Dziękuję za taką konstruktywną opinię. 

Nie będę bronił administratorów, bo możliwe, że coś źle zrobili, to, że mnie nie było w domu (tak nie grałem w lola), nie oznacza, że mam serwer w dupie.

A Ty, że łamałeś regulamin, używałeś fly hacka, to już nie moja wina, są screeny od administratorów. 

Jeżeli naprawdę chcecie wierzyć temu użytkownikowi, proszę bardzo, ale zapewniam, że nie było dokładnie jak gracz napisał. 

k4L2ZMS.png

Opublikowano

W takim razie, chciałbym zobaczyć te wasze "screeny".

Przestańcie wreszcie oszukiwać, bo z tego serwera nic nie będzie, jak z resztą widać.

Opublikowano

Cała administracja i nawet gracze na serwerze, powiedzieli, że oszukiwałeś itd. 

Faktycznie, admin zachował się tak jak nie powinien, lecz Ty jesteś hejterem, który wszedł ocenia z góry i zakłada, że już jest do dupy serwer, bo nie ma czegoś twojego.

Jednak cieszę się, że nie grasz, bo byś psuł tylko swoimi chamskimi odzywkami atmosferę serwera. Są gracze, który nie narzekają, czekają na zmiany, są spokojni i cierpliwi, lecz Ty wkraczasz od razu na strefę wojenną, jak chcesz :)

Ja nie mam do CIebie nic, lecz nie dam oczerniać serwera.

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Ja latam? Prosze o screen shoty które ma twoja "administracja". Oczerniam serwer, bo jest on tego poprostu godzien, serwer to dno.

Po prostu dno. Nie czepiałbym się niczego, gdyby ten serwer miał coś autorskiego, a tak to, to ten serwer nic sobą nie reprezentuje.

Pliki serwerowe z neta - to widać, żalosne pluginy na minigry, i tak tam nikt nie gra. Serwer jest słaby, odradzam granie na nim.

Opublikowano

hahaha, to mnie rozwaliłeś :D

To, że serwer nie ma autorskich pluginów nie znaczy, mam jakieś tam swoje proste skrypciki. Mi na szybkim rozwoju nie zależy, ja mam czas, mam pieniążki, nie potrzeba mi od razu 1000 graczy ;)

Nie mam zamiaru się z Tobą kłócić, jeżeli tak bardzo pragniesz wojny, to ją wygrałeś, możesz sobie iść na inny serwer i go oczerniać. 

U mnie nie liczy się to, że jest naje*ne pluginów, nie będę wydawał także pieniążków na pluginy autorskie, mój serwer jest klasyczny i tyle ;)

Dziękuje.. 

k4L2ZMS.png

Opublikowano

To może zainstalujcie NoCheatPlus...?

Ładny spawn, ciekawe czy autorski.

Bardzo spokojny serwer, za spokojny reklamujcie go na innych forach bo samo MPC nie wystarczy

POLECAM SERWER

ev439f.jpg

Opublikowano

Spawn autorski. Pasma górskie wygenerowane w programie do tworzenia rzeźby terenu, a sam budynek główny lekko przerobiony na potrzeby serwera z racji tego, że był tworzony na wcześniejszych wersjach MineCrafta

TigeR PoweR

Opublikowano

W tym tygodniu wprowadzamy następujące zmiany:

- Dodajemy skyblock, z oddzielnym ekwipunkiem do innych typów gier.

- Więcej minigier,

- Konkurs, w którym będzie można wygrać BF3 i inne gry.

- Sklep poprawnie skonfigurowany. 

- Urozmaicenie survivalu

- Mob Arenę.

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Nie rozumiem w ogóle takiego podejścia do sprawy... To, że serwer nie ma autorskich pluginów to nie znaczy, że nie jest wart zagrania. Serwer był otwarty w pośpiechu dlatego teraz właśnie próbujemy wszystko naprawiać i potrzebujemy opinii ale nie takich jak te wyżej... Pozdrawiam :)

TigeR PoweR

Opublikowano

W tym tygodniu wprowadzamy następujące zmiany:

- Dodajemy skyblock, z oddzielnym ekwipunkiem do innych typów gier.

- Więcej minigier,

- Konkurs, w którym będzie można wygrać BF3 i inne gry.

- Sklep poprawnie skonfigurowany. 

- Urozmaicenie survivalu

- Mob Arenę.

Po jakiego uja dajesz więcej minigier, jak na serwerze w godzinach szczytu są 3 osoby w tym admin?

@up nie chodzi tylko o pluginy, chodzi o grę, a na tym serwerze, nie wiadomo co trzeba robić, po prostu serwer nie ma sensu. Nie polecam jeszcze raz serwera, nie warto tracić czasu na takie coś.

Opublikowano

To po jaka cholerę tracisz ten czas skoro to taki wielki ból dla Ciebie? Wpierw tracisz go na serwerze, a teraz tutaj. Przykro mi ale zaprzeczasz sam sobie... Proszę Cię bardzo uprzejmie idź zawracać 4 litery komuś innemu i idź tracić ten czas równie gdzie indziej... Zresztą to, że używałes fly hacka potwierdzają nawet Gracze, że sobie po działkach latałeś.

TigeR PoweR

Opublikowano

Mam prawo do tego, czepiam się serwera, bo tutaj oskarżają mnie o jakieś zmyślone rzeczy z bajki. Weźcie ludzie się ogarnijcie raz a dobrze i zamknijcie ten serwer do cholery.

Jak można prowadzić takie gówno? No jak?... To jest chore. Nie polecam jeszcze raz serwera, odradzam, administratorzy to kłamcy i nie znają się na rzeczy. Pozdro - pipeta.

Opublikowano

Tylko

nie polec wyżalić się mamusi :) No cóż raz na jakiś czas trafi się

jakiś przygłup, którego trzeba przeboleć i najzwyczajniej ignorować i

skończ bo już powoli taśma ci się kończy bo chyba już z 4 raz piszesz to

samo.

@EDIT: Haha... No teraz to się uśmiałem po przeglądzie twojej

zawartości... Znaczna część twoich żałosnych postów to zwykle hejty nie

podchodzące nawet pod poziom gimbazy. Wniosek jeden: jesteś zwykłym,

pokrzywdzonym przez życie dzieciaczkiem, który próbuje jakoś odegrać się przez

"bezpieczny" komputerek bo boi się, że jak powie komuś coś prosto w oczy to dostanie ostre manto po ryju:)

TigeR PoweR

Opublikowano

Sprawa jest prosta, kolega chce sobie nabić aktywność, ale popsuć coś co niby nie ma "sensu".

Proszę bardzo pisz sobie posty, mów jaki to jest daremny serwer, mów, że administracja jest zje*ana.

To jest twoja opinia szanujemy ją, jeżeli lubisz się tak bawić w internecie, zapraszam Cię na PW, umówimy się, spotkamy i powiesz mi to prosto w twarz ;)

Tak jak powiedziałem, zmiany zostaną wprowadzone w tym tygodniu ;)

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Sprawa jest prosta, kolega chce sobie nabić aktywność, ale popsuć coś co niby nie ma "sensu".

Proszę bardzo pisz sobie posty, mów jaki to jest daremny serwer, mów, że administracja jest zje*ana.

To jest twoja opinia szanujemy ją, jeżeli lubisz się tak bawić w internecie, zapraszam Cię na PW, umówimy się, spotkamy i powiesz mi to prosto w twarz ;)

Tak jak powiedziałem, zmiany zostaną wprowadzone w tym tygodniu ;)

Proszę bardzo, nie ma sprawy.

@up2x Radzę Tobie mnie tak nie nazywać, przepraszam, tobie*.

Mam prawo oceniać serwer, więc nie spinaj dupki ;)

Mogę to w jaki chcę sposób robić, więc ten płacz możesz zachować dla siebie...

Nie dziwie się, że tak mało osób tam gra, wiadomo, że to przez administracje i nude, jaka panuje na tym serwerze.

Nie polcecam

Opublikowano

Dzisiaj odbył się konkurs na VIP'a serwerowego, takie eventy będą robione częściej.

Zostały dodane nowe areny spleef, jutro będziemy przygotowywać się pod SkyBlocka i PaintBalla.

W weekend planujemy zrobić event, w który będą do wygrania gry, lecz to w późniejszy newsach ;)

Pozdrawiam.

k4L2ZMS.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...