Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BoL failed to login

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

8FHbr.png

edit

loguje mi się na stare free konto (moje jest z vipem) także nie blokuje go żaden firewall czy coś tylko z moim jest coś skopane

To znaczy ze za 10h i 12 minut bedziesz mogl sie zalogować. Musiałeś robić format,lub odpalić na innym kompie, bo tylko wtedy wyskakuje taka blokada

Opublikowano

Ok dzięki Ci wielkie już myślałem że mnie wydymali na 30 zł :P A mógłbyś mi tak przy okazji wyjaśnić o co chodzi z tym HWID? Wiem znaczenie skrótu ale od czego to dokładnie jest?

Nie wiem dokładniej, ale ja tak miałam kiedy robilam format i probowalam sie zalogować, pewnie jakies zabezpieczene antykradzieżowe, czy coś.. :)

Opublikowano

Ok dzięki Ci wielkie już myślałem że mnie wydymali na 30 zł :P A mógłbyś mi tak przy okazji wyjaśnić o co chodzi z tym HWID? Wiem znaczenie skrótu ale od czego to dokładnie jest?

HWID - Hardware Identifier. Jest to ciąg znaków generowany przez system operacyjny na podstawie Twojego obecnego sprzętu. W przypadku BoLa celem HWID jest zapewnienie, że nie współdzielisz konta na różnych komputerach (np. kupujesz VIPA i udostępniasz konto w internecie)

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...