Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wytryma ?

syfmaker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bierz SPC Deus G1 600W.

Pomogłem? Daj LIKE

Ciebie to nic nie kosztuje! Ale mnie motywuje

Opublikowano

Bierz SPC Deus G1 600W.

tak ale, to jest zasilacz ktory mam tera obecnie przysobie. mam 2 zasilacze. Pulse 850W 120mm Silent Red Fan SATA PFC PSU i OCZ-StealthXStrem2-500W

Opublikowano

Aha to spokojnie wytrzyma.

Pomogłem? Daj LIKE

Opublikowano

Aha to spokojnie wytrzyma.

bo ludzie mi wlasnie mowia ze zasilacz ktory obecnie w kompie mam wlozony Pulse 850W 120mm Silent Red Fan SATA PFC PSU moze mi go spalic. Czyli rozumiem ze jak wloze zasilacz OCZ-StealthXStrem2-500W to mi go nie spali ?

Opublikowano

Pulse 850W 120mm Silent Red Fan SATA PFC PSU (szczerze nie znam firmy ale to może być noname i raczej tak jest) a ten OCZ tej dobrej firmy więc ma tak jakieś zabezpieczenia

Pomogłem? Daj LIKE

Opublikowano

Pulse 850W 120mm Silent Red Fan SATA PFC PSU (szczerze nie znam firmy ale to może być noname i raczej tak jest) a ten OCZ tej dobrej firmy więc ma tak jakieś zabezpieczenia

a cos sie naprawde stanie zlego kiedy tego Pulse 850W zatrzymam ?

Opublikowano

No jeżeli to naprawdę noname to pewnego dnia po jakieś burzy komputer może Ci się nie włączyć

Pomogłem? Daj LIKE

Opublikowano

No jeżeli to naprawdę noname to pewnego dnia po jakieś burzy komputer może Ci się nie włączyć

tutaj w Szkocji burz niema ;p. Jezli chodzi o temperature, to temperature 40-45 a przy grach 55 maks

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...