Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diamond

nekoi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wreszcie mi się udało wbić upragnionego diamonda, łatwo nie było, ale wydaje mi się, że na niego zasługuje:)

28130266323811968134.jpg

tsundere_signature_by_notmi-d59jat8.png

Opublikowano

ale wydaje mi się, że na niego zasługuje:)

Jak na BoL'u, to na nic nie zasługujesz... Taka jest prawda, już wole być w gold 3 i próbować samem niż grać na jakiś skryptach i mieć z tego satysfakcję...

h6IduA1.png

Opublikowano

jaki bol panowie, nie używam tego gówna a osoby które to używają uważam za śmieci - proste.

folder dla beki zrobiony dla zabiegu artystycznego:d 

ano i co do bola to nawet nigdy nie próbowałem tego zrobić, przejrzyj match history, nie gram tylko nidalką.

Opublikowano

jaki bol panowie, nie używam tego gówna a osoby które to używają uważam za śmieci - proste.

folder dla beki zrobiony dla zabiegu artystycznego:d 

ano i co do bola to nawet nigdy nie próbowałem tego zrobić, przejrzyj match history, nie gram tylko nidalką.

Ciekawi mnie tylko dlaczego dlaczego nie zrobiłeś ss jak każdy z paskiem zadań..

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

Ciekawi mnie tylko dlaczego dlaczego nie zrobiłeś ss jak każdy z paskiem zadań..

a co to kurwa za różnica, mógł po meczu zamknąć bola i też zrobić ss, co za polityka.

gratulacje, podobno diament 5/4/3 to piekło, ja niedługo też się zbliżam do d5 ;d

Opublikowano

doesn't matter, zaspamiony pasek mam różnymi gównami, czy to takie ważne?

nawet tak jak napisał kolega wyżej - mógłbym zamknąć, niektórzy uwierzą że nie mam bola niektórzy nie uwierzą - nie obchodzi mnie to.

a co to kurwa za różnica, mógł po meczu zamknąć bola i też zrobić ss, co za polityka.

gratulacje, podobno diament 5/4/3 to piekło, ja niedługo też się zbliżam do d5 ;d

dzięki, no zagrałem już dwa miecze w dia5 i obydwa przegrane, poziom nie jest taki niski, samemu gry praktycznie nie wygrasz, najlepiej grac jungle.

Opublikowano

Jestem łatwowierny (żarcik), a tak na poważnie, skoro bez bol'a to gz i jak najszybszego wbicia D1/Challenger'a

h6IduA1.png

Opublikowano

Ale durnie XDD. Teraz to każdego dobrego gracza nazywają bolowcem bo jakiś pedał z Hiszpanii na nim gra.

Zresztą grałem swojego czasu na skryptach do Nidalee i lepiej mi szło bez BoLa tą postacią niżeli z nimi.

GZ ale challengera nie wbijesz z tego co widzę bo u wielu streamerów widać raków a są d3-d1

Opublikowano

1. Bol'a ci nikt nie udowodni chociaż także mysle ze na nim grasz

2. Masz zle kompozycje run o czym diament powinien wiedziec

3. Patrzac na twoje ostatnie staty 4/15/3 chyba ci sie ten diament nie nalezy.. Nie wiem jak mozna pasc 15x w grze i to jeszcze nidale

4. Chwalenie sie wbiciem diamentu jest lekko zalosne.. Chalangera jeszcze bym zrozumial no ale coz

5. Jesli chcesz udowodnic ze ten diament byl wbity czysto to moze jakis stream / film z gry nidale ( od momentu wlaczenia lol'a ). Zobaczymy jak ci pojdzie ;)

Opublikowano

1. Bol'a ci nikt nie udowodni chociaż także mysle ze na nim grasz

2. Masz zle kompozycje run o czym diament powinien wiedziec

3. Patrzac na twoje ostatnie staty 4/15/3 chyba ci sie ten diament nie nalezy.. Nie wiem jak mozna pasc 15x w grze i to jeszcze nidale

4. Chwalenie sie wbiciem diamentu jest lekko zalosne.. Chalangera jeszcze bym zrozumial no ale coz

5. Jesli chcesz udowodnic ze ten diament byl wbity czysto to moze jakis stream / film z gry nidale ( od momentu wlaczenia lol'a ). Zobaczymy jak ci pojdzie ;)

@2 mainuje mida tylko praktycznie, moje runki mi się podobają

@3 wywaliło mi internet i wróciłem do gry w 15 minucie, później już czysta zabawa bo przegraliśmy gre.

@4 kto co lubi:)

@5 z chęcią bym tak zrobił lecz mój wooden pc na to nie pozwoli, z resztą nie mam nic do udowodnienia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...