Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zdobyć panterę?

Handloc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie. Chciałbym zdobyć mounta jakim jest pantera. Wiem gdzie się zaczyna questy, co potrzeba itd., ale nie wiem skąd lub jak zdobyć punkty za które kupuje się przedmioty potrzebne do wykonania tych misji. W Val Tirkai mam około 2500 pkt. reputacji, ale 0 punktów, które można wydać u merchanta. Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

O stary... mnóstwo pierdolenia jest z tą panterą :D

Żeby kupić te przedmioty, za które ją dostaniesz musisz mieć wbitą na max reputacje w tych obszarach, gdzie są dane przedmioty w sklepie ;)

Reputacja i kredyty do tych sklepów nabija się poprzez robienie Daily Quest'ów (zielone) - ogólnie to z TeraClub'em, czyli z boost'em 100% do reptacji zejdzie Ci na to ze 2 miesiące, codziennie wykonując wszystkie daily na tych obszarach. Bez Tera Club'u to tak ze 4 miesiące myślę :D

W zasadzie, to jest ona głównie dla lansu :D Prędkość tej pantery wynosi 275, czyli mniej niż mount'ów z Tera Shop'u. 

Nie warta takiego zachodu :D Lepiej już wydać te 20k gold'a i kupić sobie Mount'a na Trade Broker'że.

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Nie wiem, czy mogę, aczkolwiek tutaj masz dobry tutorial odnośnie tego:

A tutaj Dinusia:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...