Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Brak miejsca

SeQu25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam ps3 12 gb i kupiłem payday 2 lecz brakuję mi 3,5gb na update. Czy mógł bym to jakoś zainstalować np pendrive?

76561198033711010.png

Opublikowano

Nie, a jak masz jeszcze inne gry zainstalowane oprócz payday to je usuń. Nie wiem czego oczekiwałeś po 12GB. :D

Opublikowano

Co do gier, które nie mają multiplayer, zwykle nie wymagają one dodatkowych aktualizacji, jednak Payday jest grą, która wręcz bazuję na grze multiplayer, dlatego są do niej aktualizacje. Niestety tak się kończy oszczędność na konsoli z kupnem dysku (a w tym wypadku pamięci flash) na podstawowe rzeczy typu zapisy z gier, parę zdjęć.

Do tego najlepiej podłącz dobrej jakości dysk przenośny USB z systemem plików FAT32, lub kup dysk 2,5" i zamontuj go sobie do konsoli.

Ta wersja Super Slim 12GB głównie po to jest, aby użyć do tego innego nośnika danych lub grania w gry bezpośrednio z płyty.

Opublikowano

Nie sądziłem że będę miał tak szybko tyle gier a do tego z ps store.

76561198033711010.png

Opublikowano

Akurat w PS Store jest bardzo dużo okazji, nie tylko w europejskim (niedawno w amerykańskim były gierki z PSX'a za 1$ za sztukę, co niestety przegapiłem), poza tym PS+ daję 2-3 gry co miesiąc na PS3 oraz 2 lub 3 na PS Vita (aktywuj sobie wszystkie, zawsze się mogą przydać) dlatego lepiej mieć jakiś większy magazyn na dysk.

Często też widziałem, że ludzie się żalili, że GTA V nie wchodzi im na PS3 ponieważ mają tą samą wersję co ty, 12GB, a gra wymaga ok 8,5GB miejsca na dysku + patche.

Dlatego pomyśl albo o dołożeniu dysku twardego, albo podłączeniu przenośnego (format FAT32, NTFS nie obsługuje) jednak z w miarę dobrą szybkością odczytu.

Opublikowano

Gta v weszło ac 4 też tylko payday ma problem :/ gra 4 gb a update kolejne 4

76561198033711010.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...