Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Steam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem sobie zaktualizować mojego paydaya 2,miało jak zawsze pobierać się lecz na 14,2mb staneło i nic...

Zrestartowałem kompa i od nowa (zrobiłem tak z 4-5 razy).

Patrze a tutaj z moich 27gb zostało 135mb o.O

Usunołem paydaya 2 i mam ponad 50gb miejsca na dysku.

Powinno się normalnie ciągle pobierać lecz teraz są takie odstępy od pobierania na kilka minut.

Powinienem aktualnie mieć z +500mb aktualnie...

SS pobierania (przerwa) a powinno pobierać:

http://pictap.pl/di-E2HZ2KID.png

SS gdy pobieram:

http://pictap.pl/di-QFTJ6PZS.png
Opublikowano

Nie jestem pewny ale te przerwy w pobieraniu zależą chyba od aktualnego wykorzystania dysku, bo jak widać na pierwszym screenie koło napisu "Dysk jest zajęty" jest czerwona kropka i nie pobiera, a na drugim screenie koło tego samego napisu jest zielona kropka i pobiera.

Opublikowano

Nie jestem pewny ale te przerwy w pobieraniu zależą chyba od aktualnego wykorzystania dysku, bo jak widać na pierwszym screenie koło napisu "Dysk jest zajęty" jest czerwona kropka i nie pobiera, a na drugim screenie koło tego samego napisu jest zielona kropka i pobiera.

No dobrze ale jak zrobić by mi ciągle pobierało ?

Skoro steam ma +20gb wolnego miejsca na tym dysku (mam osobny dysk dla steama) to powinno pobierać się a aktualnie z przerwami pobiera.

Opublikowano

Jak zaczynasz coś pobierać na steamie to on sobie rezerwuje miejsce aby potem nie było problemu że w trakcie pobierania nie ma gdzie pobierać.

76561198001815076.png
Opublikowano

Jak zaczynasz coś pobierać na steamie to on sobie rezerwuje miejsce aby potem nie było problemu że w trakcie pobierania nie ma gdzie pobierać.

Więc co mam zrobić ?

SS pamięci:

http://pictap.pl/di-ZLTY0C0H.png

Skoro ma z +50 GB miejsca to NAPEWNO znajdzie,kiedyś miałem z 1gb miejsca i mogłem normalnie gre zaktualizować (zostało mi z 150mb)

Opublikowano

Co do ciągłego pobierania to najlepiej zacząć pobierać i zostawić komputer na noc lub też nie korzystać z niego wtedy powinno pobierać normalnie.

Opublikowano

Co do ciągłego pobierania to najlepiej zacząć pobierać i zostawić komputer na noc lub też nie korzystać z niego wtedy powinno pobierać normalnie.

Na noc to nigdy nie tak nie robie ;)

A pozatym CZĘSTO pobieram gre i gram w coś (niedawno pobierałem PlanetSide 2 i grałem sobie w Dishonored).

Więc wątpie by było to spowodowane przez granie w gry podczas pobierania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...