Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobry?

Gorgon2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
http://allegro.pl/amd-gamer-pro-fx-6x-4-1ghz-8gb-gtx750-1gb-1tb-wifi-i4164661429.html

Tak.. wiem, że to jest gotowiec, ale wydaje mi się nie być zły.. może i jest to allegro, ale jak patrzyłem na wcześniejsze aukcje, to nie ma żadnych negatywów odnośnie tych komputerów, tym bardziej, że jest to sklep.

Tylko teraz tak.. czy na tym zagrałbym przykładowo w Wach Dogs, BF4, GTA V? I czy rzeczywiście warto za tę cenę?

Opublikowano

Typowy gotowiec jak napisałeś:

AMD

Tania płyta

Słaby ram

Nic o dysku

Brak podanego chłodzenia grafiki

Obudowa piekarnik

Nic o zasilaczu

Plomby ....

Jak chcesz gotowca to polecam ci trochę dołożyć i będziesz mógł grać w BF'a 4 na wysokich na ultra możesz mieć ściny tutaj masz PC o takich właściwościach ;)

http://allegro.pl/pro-x6-fx-6300-8gb-1tb-gtx750ti-2gb-600w-usb3-0-i4202313712.html

Proszę Cię ... przestań jak nie wiesz to nie pisz.

Podaj max budżet.

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Mój budżet wynosi +/- 2000, dlatego też podałem ten komputer.

Każdy otrzymuje Like za przydatną informację.

Czyli jednak nie inwestować w gotowca?

Opublikowano

W gotowca nie opłaca się inwestować DLACZEGO? Dlatego że zwykle mają w sobie coś słabego tutaj jest bez wątpienia Procesor AMD!!!! nie gier nigdy. Karta Graficzna z 1GB :O nie w tych czasach. Obudowa piekarnik a o zasilaczu nie wspomnę Solidna obudowa i cichy zasilacz 500W

Pomogłem? Daj LIKE

Ciebie to nic nie kosztuje! Ale mnie motywuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...