Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patch modyfikujący do Dayz mod arma 2

turfty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym wam pokazać moją własną modyfikacje do moda dayz ;d Konkretniej jest w nim zawarte o wiele więcej wyglądów zombie, ładniejszy zarys postaci oraz poprawiona grafika. 

LINK:

xxx

Instalacja:

1.Wylogowujemy się ze steama.

2.Włączamy DayZ Commander

3.Instalujemy patcha najlepiej do miejsca gdzie znajduje się zainstalowany dayz commander

4.W dayz commanderze wchodzimy w zakładkę "install"

5.Szukamy moda pod nazwą "Dayz mod Knopers" 

6.Instalujemy go. 

7.Następnie logujemy się na steama, włączamy arme 2 wchodzimy w grę single player.

8.Wychodzimy z army i wchodzimy po przez dayz commandera na jakiś serwer. 

Myślę że bardzo wielu osoba spodoba się modyfikacja ponieważ jest ona bardziej efektywna. 

Możliwe że będzie trzeba wyłączyć zaporę ponieważ patch jest zrobiony na starych plikach i wyskakuje że jest (Zainfekowany) i windows go blokuje. Ale to nie prawda na dole skan. 

SHA256: 3f8f738d164798aeb3ac45b478ea4ed48d22665e9de298e9e3d05b81c18239e3 Nazwa pliku: Amra II Dayz Patch.exe Współczynnik wykrycia: 0 / 52 Data analizy: 2014-05-09 13:41:30 UTC

Opublikowano

Brak skanu ?

A co do moda, to wg. mojej opinii odpuść sobie takie coś.

Jest wiele modów upiększających rozgrywkę, które dodają o wiele więcej od twojego i mało kto w nie gra np. DayZero, Escape, 2017 itd.

Ale i tak wielkie GZ za pracę :)

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...