Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się kupić konto na ravi.eu?

NorbiMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak dla mnie lepiej grać samemu od początku niż na czyjejś postaci nie opłaca się

Opublikowano

ale konto wart swojej ceny czy nie :D ?

Wdłg. mnie się opłaca, ma całkiem ciekawe eq + buff, bierz i tak nikt nie licytuje także. :)

Opublikowano

Szczerze mówiąc, nie kupował bym na Twoim miejscu postaci, lepiej zainwestować to w IS i indywidualnie zrobić postać.

Opublikowano

Na twoim miejscu nie kupowałbym Kont lepiej grać samemu bo ci się tak szybko nie znudzi a zamiast na kupno konta możesz ten hajs polecieć w is i tak na samo ci to wyjedzie bo się odkujesz a konto sprzedasz ;>

Opublikowano

Postać ci się znudzi w kilka dni. Sam znam to uczucie kupienia - a później za łatwo przyszło to i łatwo poszło.

Opublikowano

Szkoda słów, od 3 tygodni wchodzę na ts. chcę odzyskać konto na ravii zero pomocy od administracji

Dokładnie tak wygląda sytuacja na Ravii, kontakt z administracją jest praktycznie zerowy.

Dlatego nie polecam Ci kupować konta na tym serwerze, graj sam od nowa, a przekonasz się, jakie podejście do graczy ma administracja, to Ci się odechce.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Kilka rzeczy przez których nie opłaca sie kupywać

- Chujowe eq

- Chujowe skille

- Postać słaba (Nie napakowana dobrze isem)

- 77 lvl to tydzien czasu tydzień

- serwer juz upada

Sprzedaje tylko za PLN, nic za złoto w grze, żadne doładowania mnie nie interesują

Dane przekazuję tylko po zaksięgowaniu pieniążków na moim koncie, nie wcześniej !!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na samej ravii moim zdaniem wg. nie opłaca się grać. Stary, zacofany serwer, bez nowności i pod IS'a. 

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Ravia już pada, lekko napędzana jest tylko dzięki popularności Isamu.

Na serwerze nie ma nic ciekawego, często lecą bany.

Jak już bardzo chcesz zagrać to lepiej zrób nową postać.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...