Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Intro ShivaMT2

Krissopl98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ładny filmik. :) Polecam

Mógłbyś przynajmniej w 3 podpunktach wymienić co w nim jest ładnego?

Grafika do bani, cała kompozycja leży i do tego blady bez kropli kontrastu.

0VPaRnd.png

Opublikowano

To jest pierwsze intro, które nie wymagało dużego wkładu gościu ;) A poza tym hejtujesz grafikę a twoja synga ssie ;)

w9du.png

Opublikowano

Nawet spoko to się prezentuje, tylko po co te strzałki na końcu, więcej profesjonalizmu :P

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

To jest pierwsze intro, które nie wymagało dużego wkładu gościu ;) A poza tym hejtujesz grafikę a twoja synga ssie ;)

Nie wymaga?

Intro powinno trwać do 15/20 max sekund, twoje trwa 30 sekund, wtf?

W dodatku co w tym ciekawego jak rzucasz rozpro?

Byłoby nawet spoko ale przez 10 sekund patrzyłem jak napis sobie "lata".

W kolejnym jak obracasz kamerą i jeszcze widać zaznaczone potwory jak i ich nazwe, rly?

Twoja sygna nie lepsza. :*

Opublikowano

Nie wymaga?

Intro powinno trwać do 15/20 max sekund, twoje trwa 30 sekund, wtf?

W dodatku co w tym ciekawego jak rzucasz rozpro?

Byłoby nawet spoko ale przez 10 sekund patrzyłem jak napis sobie "lata".

W kolejnym jak obracasz kamerą i jeszcze widać zaznaczone potwory jak i ich nazwe, rly?

Twoja sygna nie lepsza. :*

http://www.mpcforum.pl/topic/1204293-vm-intro-shivamt2-2-wg-zalecen/ zobacz może to ci się spodoba :)

w9du.png

Opublikowano

Jest o wiele lepiej, miło że wysłuchałeś rady, ale dodałbym jakieś efekty tam, gdzie włączasz skile, i powinny one być jakoś na P? Najlepiej rób intra na serwerze HammerMT2 (masa zbroi, broni) dopasujesz coś do siebie i może wyjść coś fajnego, następnym razem spróbuj te nazwy mobów i zaznaczenie jakoś ukryć, najlepiej nie używaj skili które używa się przy np. mobie.

Opublikowano

Jest o wiele lepiej, miło że wysłuchałeś rady, ale dodałbym jakieś efekty tam, gdzie włączasz skile, i powinny one być jakoś na P? Najlepiej rób intra na serwerze HammerMT2 (masa zbroi, broni) dopasujesz coś do siebie i może wyjść coś fajnego, następnym razem spróbuj te nazwy mobów i zaznaczenie jakoś ukryć, najlepiej nie używaj skili które używa się przy np. mobie.

Cały czas do przodu ;) Dziękuje za pomoc i rady :D

w9du.png

Opublikowano

Gdyby porównać ją z Twoją to Twoja jest gównem, a moja ciekłym złotem.

Ta sygna została oceniona przez kompetentnych grafików przed udostępnieniem, jak z resztą każda jedna moja praca.

Gdyby inni robili tak samo jak ja, może by się kompromitowali przed 1 osobom, nie całym forum.

0VPaRnd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...