Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Intro ShivaMT2 #2 : Wg zaleceń

Krissopl98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, moje poprzednie intro zostało nie miło przyjęte, więc postanowiłem zrobić drugie, tak trochę nowocześnie ! :D

Zapraszam do oglądania !

w9du.png

Opublikowano

Przeciętne...
Ograniczyłeś się tylko do pokazania jednego skilla.

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

zrób lepsze w camtasia studio 8 ;)

Nie bądź żałosny, w camtasi można wykonać naprawdę zajebiste filmy.

Po za tym, kogo interesuje to w jakim programie to robiłeś? Równie dobrze można osiągnąć taki sam efekt w AAE i Sony Vegas, a w Camtasi 100 razy lepszy filmik - liczy się wkład pracy który przekłada się na umiejętności.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Nie bądź żałosny, w camtasi można wykonać naprawdę zajebiste filmy.

Po za tym, kogo interesuje to w jakim programie to robiłeś? Równie dobrze można osiągnąć taki sam efekt w AAE i Sony Vegas, a w Camtasi 100 razy lepszy filmik - liczy się wkład pracy który przekłada się na umiejętności.

nie próbuj mnie tutaj brać na jakieś mądre słówka bo ci to nie idzie :D A tak wgl to sam sobie nawet dupy nie potrafisz podetrzeć :D tyle na temat. Dobranoc 

w9du.png

Opublikowano

nie próbuj mnie tutaj brać na jakieś mądre słówka bo ci to nie idzie :D A tak wgl to sam sobie nawet dupy nie potrafisz podetrzeć :D tyle na temat. Dobranoc 

Tzn. które słowo jest tam dla Ciebie nie zrozumiałe? Wydaję mi się że nie użyłem tam ani jednego słowa którego nie znał by przeciętny 6-klasista.

Nie do końca rozumiem o co Ci chodzi z tym że sam nie potrafię sobie nawet dupy podetrzeć, możesz to jakoś uargumentować?

0VPaRnd.png

Opublikowano

Tzn. które słowo jest tam dla Ciebie nie zrozumiałe? Wydaję mi się że nie użyłem tam ani jednego słowa którego nie znał by przeciętny 6-klasista.

Nie do końca rozumiem o co Ci chodzi z tym że sam nie potrafię sobie nawet dupy podetrzeć, możesz to jakoś uargumentować?

To z podtarciem dupy to jest jeden wielki brak uargumentowania tego iż w Camtasi może zrobić dobre intro tyle że nie potrafi więc żeby cie obrazić w jakiś sposób to napisał takie zdanie. 

Moim zdaniem intro 1 jak i 2 za fajne nie są ale ciągle te same błędy robisz jak walisz skillem widać nazwy jak i moby które podkreślasz. 

Opublikowano

To z podtarciem dupy to jest jeden wielki brak uargumentowania tego iż w Camtasi może zrobić dobre intro tyle że nie potrafi więc żeby cie obrazić w jakiś sposób to napisał takie zdanie. 

Moim zdaniem intro 1 jak i 2 za fajne nie są ale ciągle te same błędy robisz jak walisz skillem widać nazwy jak i moby które podkreślasz. 

Dzięki, next będzie o wiele lepszy + dla ciebie

w9du.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...