Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moderatorzy na forum Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serdecznie Witam,

Poszukuję Moderatora na forum prywatnego Serwera Metin2. Nie będę podawał tutaj linka,lecz zapraszam na Prywatną wiadomości na Forum i podam link.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Opisz coś więcej ;)

Po co? Nie nabijaj sobie postów takimi wypowiedzeniami. Napisałem krótko i wyraźnie. Tam jest więcej info.

Opublikowano

Podejrzewam że to forum serwera Alios2?

Jeżeli tak nie polecam ze względu na to że moim zdaniem praca na nulledzie czyli tak naprawdę nie pewnym projekcie odpada.

Opublikowano

Podejrzewam że to forum serwera Alios2?

Jeżeli tak nie polecam ze względu na to że moim zdaniem praca na nulledzie czyli tak naprawdę nie pewnym projekcie odpada.

Pare plotek na MPC i tak sądzisz? :) Powodzonka.

Do informacji. 80% priv  serwerów ma forum Nulled ^^

PS. Wysłałem linki na PW

@NADAL aktualne.

Opublikowano

Pare plotek na MPC i tak sądzisz? :) Powodzonka.

Do informacji. 80% priv  serwerów ma forum Nulled ^^

PS. Wysłałem linki na PW

@NADAL aktualne.

Właśnie teraz przyznałeś się do tego że używacie nulleda. Nie plotka, widać że null z tego względu że 'forum.nazwaserwera.pl/cache/' łapie wirusa a powinna być podlinkowana bezpośrednia stronka pod support ipb.

Opublikowano

Właśnie teraz przyznałeś się do tego że używacie nulleda. Nie plotka, widać że null z tego względu że 'forum.nazwaserwera.pl/cache/' łapie wirusa a powinna być podlinkowana bezpośrednia stronka pod support ipb.

Wtf? Powiedziałem Ci tylko prawdę... Nie używam kolego Nulleda :) Co do tego /cache to jakoś mi nic nie wykrywa. Chyba,ze wykrywasz jakimś gównem co i w pustym folderze wykryje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...