Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bugi

michalxiix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O kodach nie słyszałem nic. Istnieją tylko PixelBot'y, oraz kody promocyjne. Boty na expienie już dawno nie działają. 

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Po to jest to forum geniuszu :P Oni szukają hacków, a bp sprawdza te haxy i je blokuje :D:D

w5cNAHm.png

Opublikowano

jest tylko bug sepromu :) ale to taki bug nie bug xD

Mógłbyś wyjaśnić? Choćby na pm jak reszta ludzi na forum się tak boi, że BP tu wbije i wszystko zapatchuje.

Opublikowano

Na stronie głównej MPCforum pisze MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi do gier online. W takim razie wydaje mi się, że to forum po to istnieje by je udostępniać.

Więc już się tak nie srajcie, że BP od razu wejdzie i szybko w 5 minut usunie buga.

Opublikowano

przecież to proste im mniej osób o tym wie tym lepiej ale taak wszystkie flaxy które myślą że będą lepsze bo będą mieć dużo sepku by sie cieszyły .

to że to forum jest o bugach itp to nie znaczy że wszystkie bugi mają tu być udostępniane niektóre by było lepiej gdyby wiedziała garstka ludzi ja osobiście znam ten bug ale przez to że będzie wiedziało dużo osób to na krótko z niego będę ja i inni wtajemniczeni korzystali i tak sądzę że czasy tego bugu są policzone (za długo był) :(

Opublikowano

No ok..to porozsyłaj na pw...bp nie ma dostępu do pw...nie wierzę by admini dla głupiej gry dali im dostęp do pw użytkowników forum + fakt ze bop ma to w sumie w du_ie :)

Jak by miało przeglądać każde forum, stronę lub bloga o darkorbit w poszukiwaniu bugów to by się swoim pracownikom nie wypłacili...nieważne ile by jakiś dzieciak kasy władował...

Pozdro dla osób twierdzących ze bp to czyta xD

Też poproszę, ale i tak nic nie wyslesz ^^

Bo BP...

"Bo BP..." to była ironia...

w5cNAHm.png

Opublikowano

Kto wam każe za uridium wysyłać i w ogóle tego używać, poza tym dostaliście buga i jeszcze spinacie dupy dlatego nikt tego nie powinien udostępniać publicznie

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Kto wam każe za uridium wysyłać i w ogóle tego używać, poza tym dostaliście buga i jeszcze spinacie dupy dlatego nikt tego nie powinien udostępniać publicznie

Przecież nikt się nie spiął, userzy powyżej wyrazili tylko swoją opinię. Od tego jest forum. 

Bug przydatny bardziej dla osób, które pakują dość duże pieniądze w DO, ew. mają duże nadwyżki Uridium. :)

ㅈㅈ.

Opublikowano

Tak na marginesie jak już to jest. masz dużo ammo to szybko te urke nadrobisz najlepiej robić na cytadeli kto ci każe na golcu pozatym premka rabat -30% za 1 wysyl

@ tls01 może i nie ale im więcej osób z tego będzie kozystac tym łatwiej im to będzie wykryc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...