Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tu znowu ja..... Dziś zwracam się do was z Prośbą a mianowicie jak Doładować SM na US tzn. Jaki jest najszybszy sposób aby zdobyć $ i je przelać na PayPal'a tylko nie jakieś gówno typu reklamy......

Scoobany mi mówił że on korzysta z czegoś takiego Jak HOTFILE wrzuca na to Pliki i za pobranie ma NP. 1$... I tutaj pytanko czy jak wrzuce pliki na swoje konto i wyloguje się i będę je pobierał sam od siebie.... to Będzie mi dodawało $$$...? Jeśli nie to prosze o podanie sposobu z jakiego wy korzystacie.....

Tak To W Życiu Bywa Raz Pęka Serce Raz Prezerwatywa :)

Opublikowano

Spróbuj może lockerz wiem, że PTZ zbyt szybko się nie zdobywa punktów,lecz suma $ jest bardzo komkretna ;)) Pomogłem daj +

No i jedna z najważniejszych rzeczy to to że LOCKERZ to nie ściema. Moge potwierdzić to przykladem że mój kolega wygrał na restocku ipoda który przyszedl mu po dosc długim czasie ale doszedł. Teraz na dodatek wprowadzono możiliwosc ogladania filmów także próbuj jesli masz dużo determinacji i cierpliowści.

Edit: Są równiez takie serwisy dzieki którym dostaje sie $ za ogladanie reklam ale nie znam ich nazwy i nie wiem czy są one wypłacalne

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...