Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, mam pewien problem macie jakies pomysly co do tego zeby na hacku gdy wbijamy na dunga nie wywalalo tak czesto?:)

Chodzi o to ze gdy wbijam na dunga czasami przy jakims poziomie gdy wbije w tp bardzo czesto "crashuje" dekarona i wywala.'

Uzywam podstawowych opcji w cheat engine typu non agro, skill hack, speed hack, wallhack, mod speed.

Jezeli ktos ma pomysly to prosze zeby ktos napisal i pomogl :), dzieki.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja mam na to metode lecisz na noon agro tele hacku skill hackach itp ale trzeba w dwie osoby i obie musza na haku cisnac to moja metoda na dc wtedy wogole nie lapie.oczywiscie nie wiem czemu tak jest ale to dziala.ktos tam niedawno zakladal post o czyms zeby w karcie sieciowej zaznaczyc tam opcje disable czy cos w tym rodzaju zrobilem i nie dziala.jak ktos ma inne propozycje pisac:P ( to sie tyczy dg crespo co do abbys wszystko gra jak nalezy)

Opublikowano

Z tym diseable jest to do czestych dc nietylko na dungach ale i w grze to jeszcze za czasow gametribe jak mieli zrabanego clienta tak sie dzialo.

Co do Dunga w Crespo używaj tego

Auto pot

skill hack

no Agro

speed hack

GM hack na szybkie teleporty

Crasze gry i najczestrze dc sa spowodowane głównie przez vaca musicie byc pewni ze macie oddzielonego go od no agro

Kolejna sprawa no agro na dungu dziala identycznie jak vac wszystkie moby leca do ciebie wiec sprawa jest banalna xD.

Opublikowano

ja do duna wbijam z właczonym

Auto pot

skill hack

no Agro

speed hack

GM hack

vac

moob speed

speed hackiem

i nie mam crasha bo moim sposobem jest nie uzywanie tych teleportow w dungu crespo tylko teleportowanie sie w to miejsce za pomoca gm hacka