Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką klase polecacie?(dla doswiadczonych) czy ranger opyla się?

harger99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam a wiec tak zaczołem grac w aniona , lubie postatnie dystansowe oraz szybkie w zabijaniu i biciu , nie przypadł mi gunner ale jak najbardziej ranger warto nim grać? zuważyłem ze mam 21 i trochu lamie  w tym obozie za Vertonem od tyłu , nie wiem czego to jest wina Bije spowolneineim ogłuszam odsuwam sie i tak w kółko ale dystansowe postacie i szaman straszny dmg mi zadaje nosze all skórzane ponieważ ma unik a jednak sie przydaje :)

@przydała by mi się jakaś postać o moim lvl i wspolna gra :D chyba , tak myśle :D ale nikt u mnie w t nie gra a spotykkam na pl servie samych takich ''sztywniaków''

Katastrofa samolotu na ruskim lotnisku,
Plany masonerii, lądowanie na księżycu,
Świńska grypa, ufo na czeskim pograniczu,
Sekretna technologia, która niszczy ludzki gen.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

trochu lamie  w tym obozie za Vertonem od tyłu , nie wiem czego to jest wina Bije spowolneineim ogłuszam odsuwam sie i tak w kółko ale dystansowe postacie i szaman straszny dmg mi zadaje nosze all skórzane ponieważ ma unik a jednak sie przydaje  :)

Bo tam się chodzi w PT, moby są dosyć silne więc w pojedynkę nie ma sensu chodzić. 

szybkie w zabijaniu i biciu

Sin tylko że jest to dosyć wymagająca klasa, sporo ogarniania i zabawy, poza tym spora klawiszologia do ogarniania i klasa sama w sobie jest dosyć trudna, potem zabija w max 7sek :) 

Ogólnie to poczytaj sobie o postaciach bo każda jest dobra na swój sposób. Weź też pod uwagę to że prawdziwe pvp zaczyna się dopiero po 63 lvl, a właściwie na 65, więc na razie to pozostalo Ci tylko expić i czasami walnąć jakieś pvp dla zabawy :) 

lownfast

Opublikowano

Bo tam się chodzi w PT, moby są dosyć silne więc w pojedynkę nie ma sensu chodzić. 

Sin tylko że jest to dosyć wymagająca klasa, sporo ogarniania i zabawy, poza tym spora klawiszologia do ogarniania i klasa sama w sobie jest dosyć trudna, potem zabija w max 7sek :)

Ogólnie to poczytaj sobie o postaciach bo każda jest dobra na swój sposób. Weź też pod uwagę to że prawdziwe pvp zaczyna się dopiero po 63 lvl, a właściwie na 65, więc na razie to pozostalo Ci tylko expić i czasami walnąć jakieś pvp dla zabawy :)

dzięki, przyda się info :D

cls 

Zamykam na prośbę autora.

Xanan

Katastrofa samolotu na ruskim lotnisku,
Plany masonerii, lądowanie na księżycu,
Świńska grypa, ufo na czeskim pograniczu,
Sekretna technologia, która niszczy ludzki gen.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...