Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy przez bramke proxy można robić sobie reflinki za znajomych?

XQx7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam czy przez bramkę proxy można robić kąta w darkorbit (reflinki samemu) na te dresy na nostromo i 2 lf4 a jeśli tak to jaką polecacie ? :)

Opublikowano

tak, najlepiej po zmianie proxów wejść na jakaś stronę gdzie jest skrypt który widzi czy masz proxy czy nie. Jeśli będziesz miał włączone a nie wykryje to baja. Ogólnie do tej zabawy polecam programik hotspot shield ;)

1.jpg

Opublikowano

Wbicie 12 lvl'a samemu to sporo czasu. Najlepiej robić wszystkie misje lub latać w grupie i ubijać te lepsze alieny (Boss Sibelon itp.). Albo że ktoś ci da pare razy ubić się goliatem.

Opublikowano

A w jakim czasie sie robi takie kato na 12 lvl

Myślę, że w tydzień by się dało. Ale trzeba to zrobić 25 razy, więc wychodzi 25 tygodni, czyli pół roku grania na noob kontach... Osobiście stwierdziłem, że nie chce mi się tego robić, tylko i wyłącznie dla designu Nostromo, który sprawia, że jest lepsze od Vegi. Fakt, że lans byłby niezły, ale za jaką cenę. Pozostałe itemki za 25 znajomych można spokojnie zdobyć w miesiąc (z wyjątkiem premki).

Opublikowano

Zrobisz te 25 kont i wbijesz 12 lvl, poświęcisz na to pół roku a na koniec BP nie uzna ci tego i cała robota na marne :) bo BP uzna błahy powód dlaczego nie dostaniesz nagrody.

Opublikowano

Z tym zmiennym IP to chyba nie do końca wychodzi. Kiedyś robiłem takie konta (wtedy trzeba było wbić chyba 7 lv), pierwsze 20 zrobiłem używając TORa, pozostałe 5 restartując router (Neostrada, zmienne IP). Robiłem tak: restart -> rejestracja -> wbicie lvl -> restart ... Więc teoretycznie powinno być ok. Sprawdzałem również, czy rzeczywiście moje IP jest inne na stronie "what is my IP address", było inne. Mimo tego nie zaliczyło mi tych 5 kont, support odpisał mi, iż wiedzą, że to było oszustwo.

Tak więc... TOR, wtyczka do Chrome/Firefoxa, zmiana IP przy każdym logowaniu na nowe konto i wbijasz lvl. Przyda się też sporo cierpliwości, bo grając przez cebulkę są dość duże lagi. :-)

ㅈㅈ.

Opublikowano

Z tym zmiennym IP to chyba nie do końca wychodzi. Kiedyś robiłem takie konta (wtedy trzeba było wbić chyba 7 lv), pierwsze 20 zrobiłem używając TORa, pozostałe 5 restartując router (Neostrada, zmienne IP). Robiłem tak: restart -> rejestracja -> wbicie lvl -> restart ... Więc teoretycznie powinno być ok. Sprawdzałem również, czy rzeczywiście moje IP jest inne na stronie "what is my IP address", było inne. Mimo tego nie zaliczyło mi tych 5 kont, support odpisał mi, iż wiedzą, że to było oszustwo.

Tak więc... TOR, wtyczka do Chrome/Firefoxa, zmiana IP przy każdym logowaniu na nowe konto i wbijasz lvl. Przyda się też sporo cierpliwości, bo grając przez cebulkę są dość duże lagi. :-)

Nie zapominaj o takim czymś jak cookies i cache flasha. Nie powinieneś się dziwić czemu "wykryli" Twoje fałszywe konta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...