Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konta...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Zawsze mnie zastanawiało skąd lub jak tworzą konta do różnych stron, między innymi Bra**ers etc. gdzie trzeba płacić.

Dużo tych kont z hasłami się nawpisywałem, wiele działało i nie które hasła wyglądały na takie które stworzył Polak np. polska123, chleb2334 etc. czyli by wychodziło na to, że osoby które publikują

premki by zresztą zarobić, muszą te konta jakoś tworzyć...

Nie wiem jak dawniej, teraz by zobaczyć passy to trzeba powbijać w reklamę a ostatnio każdy robi dosłownie w h*ja bo podają konta zbanowane, np. kilka fb dodało post z passami dosłownie i każdy fb ma inne passy, ja wbijam po 2 min od napisania i wszystkie bany... czyli w h*ja robią.

Czyli jak to jest z tymi kontami, mają jakieś generatory etc. czy to sprawa ogólnie nielegalna i lepiej wgl. sobie to odpuścić ?

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Czyli jak to jest z tymi kontami, mają jakieś generatory etc. czy to sprawa ogólnie nielegalna i lepiej wgl. sobie to odpuścić ?

Okradasz serwis używając takiego konta, więc sam sobie odpowiedz.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Odpuść. Jest to nielegalne i na dodatek okradasz serwis.

Bany są dawane od razu jak zobaczą, że na jedno konto zalogowalo sie kilkanascie osób z innego IP....

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Bany są dawane od razu jak zobaczą, że na jedno konto zalogowalo sie kilkanascie osób z innego IP....

Po części prawda a po części nie. Nie są w stanie sprawdzić tak dużej ilości wygenerowanych przez system (no chyba, że przepraszają potem użytkowników, że CRON zablokował ich konto bo właściciel zalogował się na to konto paręnaście razy z innych adresów IP).

Opublikowano

Mam zmienne IP i jedno konto, co teraz?

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Sumienie Ci na to pozwala, żeby oszukiwać ludzi, którzy legalnie płacą za usługi?

Opublikowano

Może rozdają jakieś kody premium i ludzie robią konta :D

Mam zmienne IP i jedno konto, co teraz?

Sam odpowiedz sobie na to pytanie. KILKANAŚCIE OSÓB NARAZ... a na twoje konto logujesz sie ciągle ty sam tylko z rożnych IP 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Często YouTuberzy dostają różne kody, które sprzedają lub rozdają. Spróbuj, a może od kogoś jakiś dostaniesz :)

Opublikowano

To jest tak , te konta publikowane w necie są brane z crackerów do ero stronek po prostu, cracker sprawdza passy czy działają i wgl mozna do crackera proxy podlaczyc i takie tam. Możesz sam się w odnajdowanie kont pobawić , a wlasnie czasem jest tak ze jak duzo osob z jednego ip na np brazzers loguje sie na koncie to leci ban na konto zazwyczaj nie na ip. Tyle w temacie. Pozdrawiam Skull

Chcesz kupić konto do Steam z CS go bądź innymi grami albo wypasiony Origin z FIFA 14 i innymi ? Luknij w moje tematy na giełdzie.

Konta sprzedaje także przez allegro ! ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...