Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto instalować Windows 8.1

lolos11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy warto w nowym komputerze instalować Windows 8.1 professional 64bit czy pozostać przy znanym i lubianym przeze mnie Windowsie 7 Professional 64bit ? 

Opublikowano

Zależy co ci się bardziej podoba i czy wygląd win 8 ci odpowiada. Bo tak to win8 może być minimalnie wydajniejszy od win7, ale jest to raczej mała różnica.

Jeśli win8 ci pasuje i wszystkie programy które używasz są z nim kompatybinle to raczej lepiej właśnie ten system zainstalować.

Opublikowano

Zależy co ci się bardziej podoba i czy wygląd win 8 ci odpowiada. Bo tak to win8 może być minimalnie wydajniejszy od win7, ale jest to raczej mała różnica.

Jeśli win8 ci pasuje i wszystkie programy które używasz są z nim kompatybinle to raczej lepiej właśnie ten system zainstalować.

Komputer jest całkowicie nowy i nie ma na nim żądnego systemu (zmieniam sprzęt ;))

Opublikowano

Komputer jest całkowicie nowy i nie ma na nim żądnego systemu (zmieniam sprzęt ;))

Jeśli to nie jest laptop to nie będzie żadnych problemów. :-) 

Sterowniki zaciągnie nawet sam Windows Update.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Mam pytanie czy taki składak 

Pociągnie BF'a 4 na średnich ? Głownie chodzi o procek, karte grafę i płytę główną 
Wiem że zasilacz dupny to tak tylko chwilowo 

Opublikowano

Napisz lepiej budżet bo ten zestaw to raczej średni jest złożony.

A ten zasilacz to nawet nie powinien być włączany, bo raczej nie masz pewności że nie zepsuje się przy włączeniu. A wydać raz 60zł więcej na zasilacz ma większy sens niż kupowanie go dwa razy.

Obudowa też do zmiany. Te dwa podzespoły są bardzo ważne i nie można ich zostawiać na koniec i wybierać byle było. A trzeba dobrać takie by komputer dobrze działał i się w obudowie nie przegrzewał.

Opublikowano

Budżet max 1800/1900 nie oczekuje jakiejś "rakiety" chodzi o to żeby przynajmniej w bf'a 4 pograć na tych niskich/średnich... a co z obudową nie tak ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...