Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Grafikiem

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

3 belka i 2 ramka zdecydowanie najlepsze. Myślę, że żeby robić grafiki na jakiś serwer wymagane jest troszkę więcej, ale prędzej czy później się podszkolisz. :)

j9Crtu8.png

Opublikowano

Jako grafik coś potrafisz...

Niestety bardzo ciężko jest się z tobą dogadać, można powtarzać ci kilka razy co masz wykonać a ty i tak będziesz miał problem - nie będziesz miał wiedzieć co masz zrobić.

Nie chcę cię hejtować lecz taka jest prawda.

Użytkowniku, jeżeli masz dużo cierpliwości, polecam grafika, lecz w przeciwnym przypadku nie.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Bardzo często klienci nie potrafią dokładnie sprecyzować, czego chcą i wymagają, by grafik sam, nie wiadomo skąd wiedział, jak wygląda ich wizja. Sama borykam się z takimi sytuacjami i chyba każdy, dosłownie każdy grafik, a dla samej branży mt2 zrobiłam już ponad 100 różnych projektów. My, graficy mamy trochę inne spojrzenie na to wszystko, niż wy. Nam dosłownie trzeba tłumaczyć, jak dzieciom, byśmy zrozumieli, a raczej by projekt spełniał wymagania.

Klient: Potrzebuje fajne tło logowania

Grafik: Fajne, czyli jakie?

Klient: No takie fajne, podobne do tego tylko inne
Grafik : (ma ogromną ochotę walnąć mu obrazek zawierający białe tło i sam napis "Fajne tło logowania")
Tak to wygląda :D

Dlatego też wątpię, by to, że @daimao. jest początkujący było tutaj problemem :)

My jesteśmy prostymi ludźmi, nie magikami, czy nostradamusami. Im więcej konkretów, nawet jak wydają się cholernie banalne i mało ważne, tym dla nas lepiej :)

Opublikowano

Jako grafik coś potrafisz...

Niestety bardzo ciężko jest się z tobą dogadać, można powtarzać ci kilka razy co masz wykonać a ty i tak będziesz miał problem - nie będziesz miał wiedzieć co masz zrobić.

Nie chcę cię hejtować lecz taka jest prawda.

Użytkowniku, jeżeli masz dużo cierpliwości, polecam grafika, lecz w przeciwnym przypadku nie.

Dzięki.

Bardzo często klienci nie potrafią dokładnie sprecyzować, czego chcą i wymagają, by grafik sam, nie wiadomo skąd wiedział, jak wygląda ich wizja. Sama borykam się z takimi sytuacjami i chyba każdy, dosłownie każdy grafik, a dla samej branży mt2 zrobiłam już ponad 100 różnych projektów. My, graficy mamy trochę inne spojrzenie na to wszystko, niż wy. Nam dosłownie trzeba tłumaczyć, jak dzieciom, byśmy zrozumieli, a raczej by projekt spełniał wymagania.

Klient: Potrzebuje fajne tło logowania

Grafik: Fajne, czyli jakie?

Klient: No takie fajne, podobne do tego tylko inne

Grafik : (ma ogromną ochotę walnąć mu obrazek zawierający białe tło i sam napis "Fajne tło logowania")

Tak to wygląda :D

Dlatego też wątpię, by to, że @daimao. jest początkujący było tutaj problemem :)

My jesteśmy prostymi ludźmi, nie magikami, czy nostradamusami. Im więcej konkretów, nawet jak wydają się cholernie banalne i mało ważne, tym dla nas lepiej :)

Dziękuję za to, że tak to pięknie ujęłaś. :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...