Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobic zeby bic z wierzchowca ?

topher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar kupic w IS ( na tbd) Swiadectwo Lwa , i nie jestem pewien czy mozna bic jak na boju z niego na 20lvl ? Prosze o odpowiedz;D

Opublikowano

Po zakupie owego wierzchowca będziesz mógł z niego bić nawet jak nie masz boja. ;-)

Należy pamiętać, że ze zrobionym koniem/bojowcem będziesz mieć większe dmg na wierzchowcu.

Opublikowano

@UP

Kupilem tego lwa i nie moge bic z niego... Jak to zrobic ? mam 33lvl i nie moge bic a widze 25 ktorzy bija wtf?

Opublikowano

bo na tego z is żeby bić potrzeba 35lv bojowca + zwój ewolucji ci którzy mają 25 i biją to dropli sobie lub kupili pieczęć

a pieczęcie dopią z taj.rubinowa skrzynia

Opublikowano

A jak kupic pieczec ? w is czy jak/;D

W is była pieczęć lwa, która jest już usunięta [ była na starcie TBD przez jakiś czas]

Po zakupie owego wierzchowca będziesz mógł z niego bić nawet jak nie masz boja. ;-)

Należy pamiętać, że ze zrobionym koniem/bojowcem będziesz mieć większe dmg na wierzchowcu.

Masakra z tej moderacji, próbujecie pomóc na siłę i nic nie pomagacie.. trzeba przerobić mega wierzchowca kupionego w is zwojem ewolucji, który dropi na krainie gigantów.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

W is była pieczęć lwa, która jest już usunięta [ była na starcie TBD przez jakiś czas]

Masakra z tej moderacji, próbujecie pomóc na siłę i nic nie pomagacie.. trzeba przerobić mega wierzchowca kupionego w is zwojem ewolucji, który dropi na krainie gigantów.

I wtedy nawet bez boja bede mogl z niego klepac?;D

Opublikowano

Tak, ja np biłem bez konika z lwa na starcie TBD.

Natomiast na mega wierzchowca trzeba mieć bojowca aby z niego atakować, bez konia bojowego będziesz mógł tylko jeździć

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

musisz mieć 35lv i bojowca ! przeczytaj sobie na wiki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...