Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrody od RAZER-a

FiLaN

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Właśnie też tak myślałem bo w końcu to jest porządna firma ale czy to jest prawda będziemy chyba mogli się dowiedzieć 10 maja bo wtedy się to zaczyna.

Opublikowano

Właśnie też tak myślałem bo w końcu to jest porządna firma ale czy to jest prawda będziemy chyba mogli się dowiedzieć 10 maja bo wtedy się to zaczyna.

Być może , od kiedy wogóle Razer współpracuje z Do ? o.O 

Opublikowano

Nie wiem ale jeżeli te nagrody to nie lipa to oby więcej ze sobą współpracowali ;p

Opublikowano

Przecież w tamtym roku na każdej mapie stał bilbord z logo razer i gdy się na to kliknęło to przenosiło cię na ich stronę. Był kiedyś konkurs że mogłeś od nich wygrać myszke, klawe i chyba słuchawki, ale nagród za dobrze nie pamiętam.

Opublikowano

Mam pytanie , te nagrody każdy distanie. Czy tylko dla zwyciezcy ?

Opublikowano

Właśnie. Jak można odebrać taką nagrodę? (design do golca, 9k białki, booster itp.)

@ EDIT

Na PL3 widziałem już typa który ma tego dresa na golca z logo Razer. Jak go można zdobyć?

Opublikowano

Już wiem jak. Na tym linku na samym dole pisze w jaki sposób chcemy dostać te nagrody. Musimy ściągnąć ich program i zalogować się przez tamten link na Darkorbit. Pisali że tak zrobili na elitepvpers.

Opublikowano

Już wiem jak. Na tym linku na samym dole pisze w jaki sposób chcemy dostać te nagrody. Musimy ściągnąć ich program i zalogować się przez tamten link na Darkorbit. Pisali że tak zrobili na elitepvpers.

Ale to co ściągamy i co dalej , dostajemy nagrodę ?

Opublikowano

Narazie próbuje zrobić to co napisali. Logowałem się obok tej listy nagród i nic, zalogowałem się i też nic. Jeszcze ściągne ten program to zobacze.

Dobra już wszystko wiem. Pobieracie ten program do porozumiewania się z innymi osobami który znajduje się na samym dole strony. Po ściągnięciu instalujecie i musicie mieć konto na ich stronie i tam podajecie swoje dane. Dowiedziałem się że po tym dostaję się kod na e-mail który wpisujecie tam gdzie zwykle w Darkobit (Uridium -> Kupony) i cieszycie się nagrodami :)

Link wam nie działa ? Kliknijcie prawym przyciskiem myszy na "this link" (świeci się na zielono) i wybierzcie "otwórz w nowej karcie". Program zacznie wam się pobierać.

Opublikowano

Narazie próbuje zrobić to co napisali. Logowałem się obok tej listy nagród i nic, zalogowałem się i też nic. Jeszcze ściągne ten program to zobacze.

Dobra już wszystko wiem. Pobieracie ten program do porozumiewania się z innymi osobami który znajduje się na samym dole strony. Po ściągnięciu instalujecie i musicie mieć konto na ich stronie i tam podajecie swoje dane. Dowiedziałem się że po tym dostaję się kod na e-mail który wpisujecie tam gdzie zwykle w Darkobit (Uridium -> Kupony) i cieszycie się nagrodami :)

Link wam nie działa ? Kliknijcie prawym przyciskiem myszy na "this link" (świeci się na zielono) i wybierzcie "otwórz w nowej karcie". Program zacznie wam się pobierać.

Hm , stestuje i dam znać co i jak ;)

Mi tam nic nie przyszło...

Opublikowano

Jeżeli dla kogoś ten kod jest zbędny bo np. nie gra w darkorbit to czy mógłby mi go podać? albo jeśli ktoś ma 2 konta. Byłbym bardzo wdzięczny :)

Opublikowano

Jeżeli dla kogoś ten kod jest zbędny bo np. nie gra w darkorbit to czy mógłby mi go podać? albo jeśli ktoś ma 2 konta. Byłbym bardzo wdzięczny :)

Jak uda mi się skołować rozdam z 3-4 kody.

Opublikowano

Super !!! Dzięki wielkie, a wie ktoś czy ten desing ma jakieś + DMG ?

Opublikowano

Jeśli go posiadasz to wejdź w Wyposażenie -> Inwentarz i zaznacz na niego i zobacz jaki ma opis.

Skoro białka i boster to może i dmg xD.

Ładnie wygląda , myślałem , że będę oryginalny ale cóż , widziałem już 6 osób z tym dresem xD

Opublikowano

Dzięki ziomuś!

Oprócz tych wszystkich nagród dostałem też Nostromo, nie wiem po co jak dostaje się tylko dres do niego.

Napewno nie bonus do osłon.

@Edit kilka osób na pl1 testowało , nie daje żadnego bonusu , a szkoda.

Ale zajebiście wygląda :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...