Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RSB shooter

.:Pukacz:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedz jakie klawisze ma ci używać i co ile sec to ci moge zrobić taki.

@Edit

Właściwie pomyślałem, że zrobie porzadny rsb shooter, ale to w weekend jak będe mieć czas, tylko dalej mam pytanie, co ile sec ustawić zmiane na rsb?

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

Powiedz jakie klawisze ma ci używać i co ile sec to ci moge zrobić taki.

@Edit

Właściwie pomyślałem, że zrobie porzadny rsb shooter, ale to w weekend jak będe mieć czas, tylko dalej mam pytanie, co ile sec ustawić zmiane na rsb?

No właśnie nie wiem co ile RSB teraz się przeładowuje :/ bo mam shootera gdzie można ustawić przemiany.

1.jpg

Opublikowano

no wcale sie nie dziwie jak lataja bambusy po palladium na klikaczach ty za nim latasz i go bijesz a on tylko z punktu do punktu lata i zero reakcji to wystarczy nagrac filmik i wyslac do supportu .... trzeba uzywac z glowa

Opublikowano

Hmm za rsb shotera ban Hmm nie sądzę chyba że nawalasz nim 24h na dobę i przez tydzień przy normalnym używaniu nie ma szans ale trzeba mieć wyczucie

Opublikowano

x4=2800 a rsb=200

nie wiem czy te czasy są idealne bo sprawdzałem na małej ilości rsb z 1 laserkiem jak chcesz to sprawdź i napisz czy dobrze działa :)

w auto it próbowałem napisać (jestem w tym programie zielony) i cos takiego zrobiłem

HotKeySet("z", "Event_z")
HotKeySet("c", "Event_c")
HotKeySet(ChrW(0x60), "Event_Grave")

Const $OPT_KEYDOWNDELAY = "SendKeyDownDelay"

While True
   Sleep(100)
WEnd

Func Event_z()
   AdlibUnRegister("Task_c")
   AdlibRegister("Task_z")
EndFunc   ;==>Event_z

Func Event_c()
   AdlibUnRegister("Task_z")
   AdlibUnRegister("Task_c")
EndFunc   ;==>Event_c

Func Event_Grave()
   Exit
EndFunc   ;==>Event_Grave

Func Task_z()
   Opt($OPT_KEYDOWNDELAY, 200)
   Send("1")
   Opt($OPT_KEYDOWNDELAY, 2800)
   Send("2")
EndFunc   ;==>Task_z

aktywacja "z" dezaktywacja "c" ponieważ zmianę configi mam na "x"  :P zamiast czasów np równe 200 dał bym np. 206 a z 2800 na 2815 (żeby nie klikało zbyt idealnie ale mieszać będzie idealnie :)

tylko jest w nim 1 problem i nie ogarniam pewnie prosty mianowicie za długo trzyma na rsb przy 1 hicie potem od 2 dziala idealnie prosił bym o naprawienie tego (bo nie ogarniam jak wspomniałem jestem w tym zielony) :P  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...