Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dedyk. Projekt. Team

Spopi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strona nie jest jeszcze skończona.

Puki co zamieściłem na niej info o tym kogo szukam itd. Przed startem serwera dużo się na niej zmieni.

02758850976702993171.png
Opublikowano

Mam pytanie, do kiedy odpisujecie? ^^

22618.gif

40863.png

To ja Zabrzan, tutaj mam unbanned.

Jeśli Ci pomogłem, daj plusa, a jeśli oczekujesz pomocy ode mnie, napisz na pw ;)

<3

Gość PanZagłady
Opublikowano

Logo strony naprawde bardzo slabe o.0. A juz nie wspomne o napisie ,ktory jest malo czytelny przez zly dobor koloru napisu do kolorow tła....

Opublikowano

Jeśli to będzie na zasadzie dofinansowania to nie uruchomisz w takim celu usług Premium SMS. ;-)

@down

regulamin dotpay tego zabrania ;-)

Opublikowano

koles ja bym na twoim miejscu nie robil tej platnosci sms na stronie tylko jak juz dawalbym dane przelewu czy cos takiego osobie ktora chce zakupic sm na gg/maila/skype poniewaz na serio jak gf sie doczepi to bedziesz placil kare za brak licencji w wysokosci od 5 do 20tys. zl ja pisalem kiedys do gameforga pytalem sie czy serwery sa legalne napisali mi ze nawet postawienie serwera jest juz nielegalne ale tyle ich jest ze juz im sie nie chce polakow wylapywac a jak ktos chce zarabiac na tym to juz mu nie odpuszcza bez licencji i ze jak zlapia bedzie trzeba zaplacic kare a jak ktos nie zaplaci sprawa zostanie podana do sadu wiec koles lepiej sobie daj z tym siana.

ale to tylko moja rada, jak stac cie zeby wykupic licencje lub placic kare to rob co chcesz

(a i co do skryptu na kod to kazda lepsza strona platnosciowa daje ci kod .xml i .php do umieszczenia na stronie)

29105455.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...