Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS GO ile będę miał FPS

norbxd11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Mój komputer : 

CPU : AMD athlon 64 x2 5000+ 2.6ghz

GPU: nvidia gts 450 (512mb)

RAM: 3GB DDR2

Windows 7 Ultimate 64-bit

Opublikowano

50-60.

Widac ze sie nie zna . Przy dobry ustawieniu configu i jakosci gry bys wyciagal moze 100+ na minimum. Najlepiej ustaw wszystko na low i sciagnij config od screama on ma tam ustawienia na full fps i ja przy kompie gforce 7300 gt i 2gb ram z 2x 2.4 ghz wyciagam lajtowo 90-100 fpsow . Jakosc miedzy low a hard jest prawie ze niewidoczna . CIENIE USTAW NA HIGH BO SA BARDZO PRZYDATNE 

Opublikowano

Widac ze sie nie zna . Przy dobry ustawieniu configu i jakosci gry bys wyciagal moze 100+ na minimum. Najlepiej ustaw wszystko na low i sciagnij config od screama on ma tam ustawienia na full fps i ja przy kompie gforce 7300 gt i 2gb ram z 2x 2.4 ghz wyciagam lajtowo 90-100 fpsow . Jakosc miedzy low a hard jest prawie ze niewidoczna . CIENIE USTAW NA HIGH BO SA BARDZO PRZYDATNE 

To na cfg high fps wyciągnie 100 fps nie ogarze.

Co Ty człowiecze za farmazonki wkręcasz xD xD

@top

Przy medium, cienie ustaw na LOW, w dodatku możesz pobrać cfg na wieksze fps bo @up ma spinke już, wolę uniknąć agresji gdyż nie chcę zostać przez niego pobity przez kabel internetowy, bez pozdrowień B)

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

czlowieku on sie pytal ile moze wyciagnac fps , czyli chyba chodzi o to ile by dal maksymalnie wyciagnac ze swojego kompa ilosc fpsow , a nie ile sobie wyciagnie fps z polowy maksimum jaka moze osciagnac ( tak jak ty to zrobiles)... Napisalem zeby pobral config na fps ... sciagnij poprostu jakis fps config najlepiej jak ci mowilem od screama lub 

http://configs.eu/_csgo/configdownload.php?file=FPS.cfg 
Opublikowano

Przeca nvidia geforce gts 450 ma 1mb, a nie 512 o.O

Mam więcej ramu o 1gb + procek 3,2ghz, taką samą kartę i wyciągam ~170, więc na tym sprzęcie na high będziesz miał około 100fps.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

To na cfg high fps wyciągnie 100 fps nie ogarze.

Co Ty człowiecze za farmazonki wkręcasz xD xD

@top

Przy medium, cienie ustaw na LOW, w dodatku możesz pobrać cfg na wieksze fps bo @up ma spinke już, wolę uniknąć agresji gdyż nie chcę zostać przez niego pobity przez kabel internetowy, bez pozdrowień B)

Koles jak mowilem nie zna sie a udziela swoje farmazony , na kompie 8 letnim wyciagalem 60-80 fpsow ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...