Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Finally Platinum V

Sarenkk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba długo oczekiwana droga krzyżowa. W platynie jest jeszcze gorzej niż w goldzie. Ludzie tam myślą, że są bogami tej gry i wyzywają ciebie kiedy sami mają staty 0/9. Tak czy siak gj i pnij się jak najwyżej.

d3witchdoctor.jpg

Opublikowano

Chyba długo oczekiwana droga krzyżowa. W platynie jest jeszcze gorzej niż w goldzie. Ludzie tam myślą, że są bogami tej gry i wyzywają ciebie kiedy sami mają staty 0/9. Tak czy siak gj i pnij się jak najwyżej.

Dokładnie i większość to zakupione konta, sam grając tam sporo takich osób spotkałem.

@ top

Gratki i życzę dalszych sukcesów.

Opublikowano

Współczuję. Mi się grało lepiej w goldzie ;) Każdy mówi, że bronze/silver to EloHell, jednak najdłużej się wychodzi z platyny ;0 Grają tam raki raków :D

Opublikowano

Połowa ludzi tam to boostowane konta , uważają sie za Bóg wie kogo , czepiają sie wszystkiego buildu , tego że chcesz pograć inną postacią w jungli niż chcą zobaczyć , banda idiotów , najwyższy poziom według mnie to jest silver1-gold1 dalej to już banda dzieciakow

Opublikowano

Połowa ludzi tam to boostowane konta , uważają sie za Bóg wie kogo , czepiają sie wszystkiego buildu , tego że chcesz pograć inną postacią w jungli niż chcą zobaczyć , banda idiotów , najwyższy poziom według mnie to jest silver1-gold1 dalej to już banda dzieciakow

kolego no błagam bądźmy poważni najwyższy poziom max do golda 3 od golda 2 zaczyna się Krzyż Pański...

@top

gl ale to co wszyscy mówią platyna najgorsza liga. League of Cancers i tyle.

Opublikowano

Właśnie teraz grałem z kolegą meczyk z takim ww który już w 1 minucie wyzywał mnie i kolege :D Płakał że nie będzie gankować mida i top. Ok wyśmiałem go za to po 5-10 minutach zawsze kiedy był jakiś enemy mający 100-200 HP używał ulta chociaż był w zasięgu reki innych graczy ... Pozdrawiam. :D

Dzięki za graty :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...