Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nitro i jego ogromna głupota

BestHooks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra ma bola to ma .
Jest debilem to jest.
Na chuj drążyć temat i znowu tworzyć głupie tematy skoro sami używacie BoLa , użyjcie trochę mózgu , ogółem prosiłbym o zamknięcie tego tematu , bo znowu takie pierdolenie o szopenie jest , Dział league of legends a rozmawiają o youtuberze czyli można powiedzieć że go reklamują..

Opublikowano

Jak czytam te wypociny niektórych ludzi to... Nazwa forum mówi wszystko a są osoby które tego nie czają. Dostał bana za BOL'a i co z tego? To jest powód żeby zakładać setki tematów,spinać gacie i wyzywać nitra? Włożył w konto 7k i dostał bana pewnie się wkurwił, ale te 7 tysi to on zarobi w 2 tygodnie ? A z tej wielkiej dramy to Nitro stał się jeszcze sławniejszy i ma więcej hajsu więc podobne konto może mieć kiedy chce..

Opublikowano

isamu z islamu największy szczur w internecie i kozak metr 55, bardzo nie lubię jego osoby nie mam pojęcia kto go wpuścił na yt. a ten nitro na niego popatrzeć ani to ładne ani mądre... kto ich w ogóle ogląda.

ehhh oceniasz , a ty pokaż ile masz widzów na jutubach? hmm ? IsAmU dzięki swojej ''głupocie'' i wygłupom wybija sie z jutubów :) i jakoś dobrze mu to idzie .. łatwo jest hejtować na jakimś forum .. ale zadzwon i powiedz mu to , albo sie z nim spotkaj i powiedz mu to prosto w twarz .. :) sądze że byś zdygał :) a teraz kozaczysz :) pzdr 

7a89af046e173a8ae6c44811ba963383173.245.

Forever

Opublikowano

Hmm czytając wasze żałosne komentarze stwierdzam że jesteście zazdrośni ponieważ sami nie osiągnęliście nawet połowy co oni ( Isamu,Nitro itp).  Prawie wszyscy tutaj używają bola i jakoś z tego powodu nikt nie zakłada osobnych tematów po raz xxxx. Co was to obchodzi co on robi ? Jego kasa, jego perm. 

Opublikowano

Widac ze niektórzy nie rozumieją dlaczego hejtujemy nitra, otóż wyjaśnie:

W barrdzo wielu grach się cheatuje, metin, tibia, aion, wow itp itd. Ale musisz wiedzieć, że w tych grach cheatuje się TYLKO I WYŁĄCZNIE W PVE! Czyli w tzw. expie. Np. zeby wyexpic postac czy cos wydropic, ale uzywanie cheatow w jakiejkolwiek grze czysto pvp (lol, cs, starcraft,etc.) jest OSTATNIM SKURWYSYŃSTWEM i gardze wszystkimi, którzy to robią.

@topic

Nitro to szmata i dzieciak z bogatej rodziny, ktory mysli ze wszystko moze. Oby mu ktos kiedys wpierdolil za te jebliwe gadki. Matka widac kultury smarkacza nie nauczyla. A goscia z filmiku zglosilem do supportu, ale w temacie widzialem, ze inni to tez zrobili, i bardzo dobrze. JEBAC BOLA I WSZYSTKICH JEGO USEROW.

A na jego kanal zagladam ostatnio, tylko posluchac jego placzu jak to nieslusznie dostal bana za flame...

Opublikowano

Nitro zachowuje sie jak dzieciak, nie oszukujmy się... Ma kase i nie wie na czym mu dupa jeździ. Robi z siebie pośmiewisko w internecie, myśląc że wszyscy śmieją się z nim, a jest tak że śmieją się z niego.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Dopierdalacie sie ... Miał Bola to miał chuj was to obchodzi, dziennie setki różnych osób dostają bana za boty, hacki, bugi, i co ?

Miał to miał po co ciągnąć ten temat po raz setny.

Ty straciłeś hajs za skórki ? itp ?

To nie ma nic wspólnego z LOLEM 

PW do Globala już leci 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Bez sensu robicie znowu o tym temat.Grał to grał dostał bana i tyle.Zupełnie niepotrzebnie znowu wracacie do durnej dramy.

wiUSaJB.jpg

Ktoś ci pomógł?Daj "Lubie to" w nagrodę za pomoc. :)

Opublikowano

Dopierdalacie sie ... Miał Bola to miał chuj was to obchodzi, dziennie setki różnych osób dostają bana za boty, hacki, bugi, i co ?

Miał to miał po co ciągnąć ten temat po raz setny.

Ty straciłeś hajs za skórki ? itp ?

To nie ma nic wspólnego z LOLEM 

PW do Globala już leci 

tu nie chodzi o samego bana tylko o to,ze idiota nie potrafil przyznac sie do bana,wymyslal ze to ban za flejm,pokazywal jakies sciemnione screeny i oklamywal swoich widzow ,chociaz ewidentnie bylo widac na jego filmach BoLa. pozatym jest on dosyc znanym youtuberem,dlatego troche glosniej o tym jest.

pw do globala?i co napiszesz?

baner.png

Opublikowano

Ta drama teraz tylko rozpowszechnila wiedzę o tym zasranym Bolu i gimbusy tacy jak mój znaj z klasy go ściągają...

Opublikowano

Postarajcie się trzymać tematu i prowadzić kulturalną dyskusję, bo w innym wypadku odpowiednie osoby zostaną ukarane, a wątek zostanie zamknięty.

Opublikowano

Mpc- multi player cheats (jeszcze)

Obrażacie chetara a na samym forum prosicie o linki do BOLA.

Nitro nie jest idiotą, nawet jeżeli odwalił coś bezmyślnego w paru filmikach to o tym nie świadczy.Wiadomo bardzo często zachowuje się jak gnojek, bachor itd ale za to właśnie ma tyle widzów.Ktoś kto jest debilem nie wymyśliłby takich rozmów telefonicznych i nie potrafiłby tak udawać jak on.

Wiadomo ze trochę poniósł porażkę w rozmowie z dissem na ts3 nie miał wielu argumentów by się bronić, było widać dokładnie jak cheatuje.A kiedy skończyły mu się argumenty zaczął obrażać dissa ale kto by się nie wkurzył gdyby stracił konto wartę parę tysięcy ? Ktoś go ogląda dłużej to wie jednak ze z pewnością nie jest debilem i potrafi  się normalnie zachować.Ta cała jego armia jp to wszystko są jaja, z których się ludzie śmieją on udaje specjalnie "wielkiego koksa".

Wiadomo ze zle zrobił dostał bana więc poniósł karę , ale to nie daje nikomu chyba prawa by nazywać go brudasem, debilem czy śmieciem.Zachowajcie resztki kultury a samą awanturę napędzacie wy ludzie którzy żyją takimi gównianymi sprawami w internetach.Pisząc wszędzie ze bol to gówno sami go rozpowszechniacie a potem płaczecie na rankedach ze dzieci cheatują   :)

Po części masz rację po części nie. Hmm ,co do rozmów to myślę ,że masz rację z pewnymi rzeczami ,ale no sorry! Zrobić z Siebie idiotę to każdy kowalski potrafi ,aczkolwiek zrobić z siebie idiotę ,aby ludzie się śmieli to już trzeba mieć IQ powyżej numeru buta :P. "kto by się nie wkurzył gdyby stracił konto wartę parę tysięcy" Gadał ,że dla niego to mała strata ,więc ten argument opada chyba ,a jeśli nie to po prostu wyjdzie na to ,że znów kłamał. "Ta cała jego armia jp to wszystko są jaja, z których się ludzie śmieją on udaje specjalnie "wielkiego koksa"."---Tutaj akurat w żadnym stopniu się nie zgodzę ,popatrz na komentarze... Czy to są jaja ,czy może czysta manipulacja gimbusami? Rozumiem 1 na 10 osób traktuje to jako jaja ,ale 9 osób to chyba słaby wynik... Nie wiem czy słyszałeś podczas rozmowy z dissem "groźby" nitra ,myślisz ,że jakiś gimbo idiota się nie znajdzie? Na prawde niby to są żarty ,ale kiedyś może do czegoś dojść ,a wiadomo co dzisiejszym "gimbom" do głów przychodzi. Ale wracając nawet tej całej "JP armii" to wystarczy spojrzeć w komentarze chociażby pod filmem który autor tematu wysłał ,czy taki poziom reprezentują "mondsi" ludzie? Raczej niee... Tak samo było z filmami typu "biedy nitro" ,pod filami roiło się od komentarzy "Ooo jaki Ty biedny ,zarejestruje się z twojego refflinka". Pewnie powiesz ,że Ci ludzie bekę kręcili ,ale powiedź mi: Gdzie kończy się cienka granica beki ,a manipulacji? Ci ludzie w większości myślą ,że nadal cisną pompe z czegoś ,a tak naprawdę już przez dłuższy czas są manipulowani.

Czekam na jakieś komentarze na poziomie.

Opublikowano

O to mój komentarz na poziomie:

Spierdalać, dyskusja nie ma sensu, bo do niczego nie prowadzi.

Widze ciebie rowniez matka nie wychowala...

Nitro stal sie zwykla scierka w moich oczach po tej akcji z bolem. Z dnia na dzien coraz bardziej staje sie żalosny i dziwie sie plebsom co dają mu takie poparcie.

Opublikowano

Dla mnie tak jak dla większości temat jest zamknięty, każdy kto ma własny rozum sobie odpowie jaką Nitro jest osobą, jak się 'broni' ;) Grał na BoL'u, no i kiedyś to musiało się tak skończyć, no, niestety.. jego błąd, pokazał jakim jest człowiekiem. Jeżeli używał takich skryptów, czy team cheatów (nie znam się na tym), to wiadome było, że nie będzie zawsze na tym grał ;)

Opublikowano

Powiedzcie mi dlaczego w innych krajach (mam dostępy do rożnych for) nie ma takiej spiny wokół bola. Ja rozumiem nitro niby znany, no ale kurwa bez przesady. Jakby cisnął na free to chuj mu w dupę cebulakowi, ale zapłacił ze swojej kieszeni za VIP i gra na nim to niech gra. Polska mentalność jest popierdolona. Cebulakow nie stać na VIPa i bedą cały czas dążyć do zniszczenia go i wyeliminowania.

Widziałem już jeden temat ze ziomek kłamie ze dostał bana za bola tylko dlatego żeby inni nie grali, proszę was. Sam nitro nie lubię, islamu to dwulicowiec i tyle, nie mam zamiaru nikogo podpierdalac, ze korzysta z bola. A jeśli ktoś ma bol dupy o bola to niech go sobie kupi, bo ten kto nie ma bólu dupy to mu to nie przeszkadza bo wie ze jest lepszy.

POLSKA KRAJ KWITNĄCEJ CEBULI

Opublikowano

Czy wy też nie widzicie rang i avatara jak piszecie posta bo chyba cos mi sie zjebalo

Mój plays zaczyna się od twojego błędu

~BestHooks

BestHooks_eune_412_2_nozg.png

Opublikowano

Wy macie ból dupy a on ma rozgłos...proste i logiczne. 

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Jak patrze w tym temacie to same dzieci, "Isamu to idiota" "Nitro to idiota" a w realu żaden cwaniaczek by nie podszedł do takiego isamu. 

darius__league_of_legend__signature_by_deinyght-d5sd11x.jpg

Opublikowano

1. Zgadzam sie co do tego ze nitro to niewychowany gowniarz i mysle na jakim poziomie sa ludzie ktorzy go ogladaja i jeszcze bronia.

2. Isamu moze i "wiesniak" ale mimi wszystko fajnie sie go oglada no i nie jest taki wulgarny jak nitro.

3. A co do samego bol'a to mam nadzieje ze w krotkim czasie ten syf zniknie... Bo juz irytuja mnie te "diamenty".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...