Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coś blokuje system VAC na twoim komputerze...

Buckyaner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Vac ban w czym ci mamy pomoc?

To nie ban vac, to coś od valve. Spróbuj sprawdzić spójność plików. Jeżeli to nie pomoże, to raczej innego wyjścia nie ma, a przynajmniej nikt w 100% pewnego nie znalazł. Każdemu pomaga co innego, a czasami nic ^^

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Miałem to samo parę dni temu, sposób na fixa jest bardzo prosty. Odpal Start -> Programy -> Akcesoria -> cmd (trzeba otworzyć konsolę), następnie wpisujesz: "C:\Program Files (x86)\Steam\bin\SteamService.exe" /repair, oczywiście zależy jaki masz system i tam gdzie masz Steama, po prostu musisz znaleźć pliczek SteamService.exe a następnie obok niego /repair. Wyłączasz Steama, włączasz i wszystko będzie działać.

Jeżeli dalej problem będzie występował zapraszam na PM ;)

Opublikowano

Próbowałem reinstal csgo, steam, spójność nie pomaga :c TenStylOdLajka -  wypróbuję twój sposób. I dam znać :)

• 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Witam was 

No jak w  temacie piszecie ze system win blokuje wam vac steam więc stanołem na wysokości zadania i meczyłem sie z tym problemem ale ciepliwie szukalem rozwiazania 

i znalazłem więc sie podziele wiedzą.

Otóż  przyczyna tego jest banalna sprawa po zakupie steama na necie nie zminiłem meila i hasla to była przyczyna po zmianie tego wszysko jest ok a ja juz myslalem ze

to taki parszywy wirus

to tyle  przyjemnej gry .

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja za każdym razem gdy uruchamiam cs'a muszę usuwać folder appcache z folderu steama i robic spojnosc :/

Opublikowano

Offtopy robicie.... Zgłaszam do zamknięcia.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...