Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CSGO Lounge - Dzisiejsze mecze

Czaka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aApZLW1.png

Z tego mam bekę xD Znowu virtus przedupi :D

A co do mojej oceny (+ przy teamie oznacza wygraną):

• (+)NiP vs Dignitas
  • Wizards vs VP(+)
  • LGB vs LDLC(+)
  • (+)NiP vs Wizards
  • Mystik vs VP(+)
  • (+)Titan vs Fnatic
  • Mystik vs Na'Vi(+)

To tylko moje spekulacje. Zobaczymy ile okaże się trafnych :)

4770714280454741315510.png
Opublikowano

• NiP vs Dignitas (+) Co do tego meczu to nie jest pewniakiem. NIP ostatnio nic nie gra.

Wizards vs VP(+)

(+)LGB vs LDLC Wierze w aima Pytha

(+)NiP vs Wizards 

Mystik vs VP(+)

(+)Titan vs Fnatic

Mystik vs Na'Vi(+)

579571423327107377857.png

Opublikowano

Ja mam wrażenie że jakby virtusi chcieli to by rozjechali wszystkich tak że aż by się kurzyło ale jak jest taki stosunek co do zakładu który zescreenował kolega @2up to jak tu nie postawić na wizards skiny o wartości ponad 100euro, jak nie więcej i mieć nad meczem pełną kontrolę xD. Dlatego ja wrzuciłem jakieś śmieci po 0.04 euro na wizard to coś sobie dorobie, nie wiele bo nie wiele mam.  Ale jak to mówią, zarenko do ziarenka..itd. :D

Opublikowano

Mam problem gdy klikam "Place Bet" nic mi się nie pojawia wie ktoś może czym to może być spowodowane ?

Opublikowano

Ja mam wrażenie że jakby virtusi chcieli to by rozjechali wszystkich tak że aż by się kurzyło ale jak jest taki stosunek co do zakładu który zescreenował kolega @2up to jak tu nie postawić na wizards skiny o wartości ponad 100euro, jak nie więcej i mieć nad meczem pełną kontrolę xD. Dlatego ja wrzuciłem jakieś śmieci po 0.04 euro na wizard to coś sobie dorobie, nie wiele bo nie wiele mam.  Ale jak to mówią, zarenko do ziarenka..itd. :D

VP nie powinno sie teraz podłożyć pod skiny :) Bo ostatnio zrobili juz to kilka razy :) To samo NIP z LDLC ale i tak NIP ostatnio nic nie gra :) NIP grał wtedy bez skinów praktycznie + strzelali obok przeciwnika i z auto kamp nawet full auto walili :)

Mam problem gdy klikam "Place Bet" nic mi się nie pojawia wie ktoś może czym to może być spowodowane ?

Możliwe że boty sa offline ale w tym momencie są online albo zbyt dużo osób chce obstawić mecze i odebrac skiny :)

Opublikowano

Mecz Titan vs fnatic.

Obstawiłem na fnatic z tego względu, iż też dobrze grają i mam wysokie value, na titan tylko 18 xD  Fakt faktem wku*wie się  jak strace ak redline i awp redline ale value na fnatic wynosi 78 więc warto zaryzykować ^_^ Jak fnatic wygra wrzucę zdjęcie co wygrałem ;)

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

aApZLW1.png

Z tego mam bekę xD Znowu virtus przedupi :D

A co do mojej oceny (+ przy teamie oznacza wygraną):

• (+)NiP vs Dignitas
  • Wizards vs VP(+)
  • LGB vs LDLC(+)
  • (+)NiP vs Wizards
  • Mystik vs VP(+)
  • (+)Titan vs Fnatic
  • Mystik vs Na'Vi(+)

To tylko moje spekulacje. Zobaczymy ile okaże się trafnych :)

Jestem tego samego zdanai co Kuba. 

Virtus to nie jest to + ja bym obstawil tak samo jak on xD

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Jestem tego samego zdanai co Kuba. 

Virtus to nie jest to + ja bym obstawil tak samo jak on xD

To byś przegrał, gdyż NiP aktualnie przegrywa.

Opublikowano

To byś przegrał, gdyż NiP aktualnie przegrywa.

Dobrze, że już nie mam żadnych skinów po zakupie rusta :D

Czyli jeden meczyk już źle obstawiony. Zobaczymy resztę.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Dobrze, że już nie mam żadnych skinów po zakupie rusta :D

Czyli jeden meczyk już źle obstawiony. Zobaczymy resztę.

Polecam słuchać się Pana @eMode, on jedyny według mnie typuje tutaj bardzo dobrze faworytów. :D

Opublikowano

Polecam słuchać się Pana @eMode, on jedyny według mnie typuje tutaj bardzo dobrze faworytów. :D

Czy ja wiem. Mogę podrzucić takiego pro tipa dla tych, którzy jeszcze nie są wciągnięci:

http://wklej.to/vJqo9

Różnica cen (w $) na rynku steam i na csgolounge. Dlatego stawiam te glocki i cztki :D

HCNtHkF.png

Na razie tyle, dalej liczę na jakiś zwrot i później będę stawiał Titan, Navi, VP.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

@netiv

Dobra no to w jednej kwestii się myliłem bo zjechali ich tak że szkoda gadać xD tam widziałem że pasha złapał ace'a i potem widziałem że chat szaleje po ace taza - ale tego już nie widziałem.

Miałem racje jedynie w tym że jak chcą to potrafią xD

Opublikowano

Czy ja wiem. Mogę podrzucić takiego pro tipa dla tych, którzy jeszcze nie są wciągnięci:

http://wklej.to/vJqo9

Różnica cen (w $) na rynku steam i na csgolounge. Dlatego stawiam te glocki i cztki :D

HCNtHkF.png

Na razie tyle, dalej liczę na jakiś zwrot i później będę stawiał Titan, Navi, VP.

Te ceny to już po update?

ab1aut.jpg

Opublikowano

Te ceny to już po update?

Z tego co widzę, to te ceny, które były zawyżone spadły po jakieś 0.03-0.05 $, także tabelka nadal daje dobry podgląd.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

@netiv

Dobra no to w jednej kwestii się myliłem bo zjechali ich tak że szkoda gadać xD tam widziałem że pasha złapał ace'a i potem widziałem że chat szaleje po ace taza - ale tego już nie widziałem.

Miałem racje jedynie w tym że jak chcą to potrafią xD

Jednak virtusi sie nie podstawili :)  Bo miałem mysl jak sie dowiedzialem ze znow z Wizards beda mirage grac to nawet nie obstawialem bo mogli sie podstawic ładnie ale jednak tego nie zrobili :) Narazie maja ładne skiny bo widać z czym grali :) Z tych typów które dałem wyżej nie weszły tylko 2. Jednak Navi mialo spore problemy z Mystikiem a Mystik ładnie sobie poradziło bez shoxa który w ESEA jeszcze nie może zagrac.To samo Virtusi mieli problemy na mapie nuke z Mystikami ale ugrac ugrali :)   Jak stawiać to na bogato :)

A co do meczu Dignitas z Nipem :) Dignitas zagrał bardzo ładnie ;) Jedynie w NIPie Forest grał :) Get_Righta nie było widać wogle :) Myśle że NIP sobie juz odpuści całe FACEit bo formy nie maja wogle. 3 mecze zagrali i 3 mecze przegrali :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...