Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki serwer zrobić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,mam pytanie czy opłaca mi się zrobić serwer 10slotow,będą 2 nacje w każdej nacji po 5 osób.Zadaniem każdej nacji jest wybudowanie zamku lub miasta w którym będzie coloseum.po tygodniu odbędzie się wojna.

graphic.png

Opublikowano

10 slot? To ma byś serwer zarobkowy, czy taki dla zabawy?

Jak dla mnie lepiej 20, bo przy 10 mogą być drobne lagi(pluginy...). Poza tym wydaje mi się ale to chyba coś w stylu gry The Walls tak?

Oprócz tego ktoś musi grać na tym serwie, więc jak przyciągniesz graczy?

Opublikowano

Moim zdaniem opłacalne są dopiero minimum 60 slotowe serwery lepiej sobie zaoszczędzić niż kupować jakieś 10 slotowe gówno. 

Opublikowano

@up & @upup nie zgodzę się z wami

bo po co kupować serwer 40 czy tam 60 slotowy którego znaczna większość  będzie leżała ugorem ???

strata kasy i miejsca na hostingu

lepiej kupić jakiegoś 10-cio slotowca z 128 lub 192mb ram na slot  zap łacić mnie i w przypadku niewypału niebyć w plecy ....

A jak wypali pomysł to zwiększyć pakiet na większy

Potrzebujesz kompleksowej i darmowej  pomocy przy serwerze minecraft ?

A może Twój serwer nawiedzają lagi i crashe ?  Nie mogłeś trafić lepiej!     :)

>> Pisz GG:49491819 <<

Bo przecież pomaganie to przyjemność 

Opublikowano

Wiem że mało slotow przy full serwis.z 20 plugina nie ma lagow ale co serię zwieksze ilość slotow.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...