Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sponsor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ponad połowa serwerów od True padła dlaczego ?" bo były zrobione pod hajs nie polecam..

Drogi kolego odpisywałem Ci już pod moją ofertą,lecz mi nie odpowiedziałeś bo już nie wiedziałeś co.

Teraz latasz wszędzie gdzie napiszę coś i piszesz to samo a ja dalej muszę Ci uświadamiać to co pod moim tematem sponsoringu.

Padały przez nieudolność techników zazwyczaj dziurawy game i nie potrafili go załatać,lub po prostu bugi,bugi i jeszcze raz bugi ,po czym nie wyrabiali i wyłączali serwer sami z siebie :)

Co do serwerów pod hajs-Wyobraź sobie że ja nie robię Item-Shopu tylko same płatności konfiguruje,ceny za dane itemki itd. ustala twórca serwera czyli główny technik,ja w tym zostawiam wolną rękę,wiec do mojej osoby ma się to nijak-Wystarczy się doinformować koleżanko a nie pisać głupoty pod każdym moim postem i przyczepić się do mojej osoby jak rzep do psiego ogona...

Pozdrawiam i mam nadzieję że wytrzeźwiejesz w pisaniu tych głupot,bo nie lubię tłumaczyć 15 razy tego samego,chyba że ktoś jest na prawdę wyjątkowo ociężały :)

Co do tematu jeśli w 100% gotowe zachęcam do kontaktu:

gg:12186833

@DOWN

I co z tego? Serwery padają głównie przez ciebie bo bierzesz nieodpowiednie osoby po to by mieć jeszcze więcej $$

@Corvn

Idź do hayi http://www.mpcforum....zym-patronatem/

Beka :D

Nieodpowiednie osoby?

Czyli twórce projektu,resztę teamu wybiera główny technik.

Według twojej logiki gdy Haya zasponsoruje go i serwer upadnie z winy technika,to jest jego wina bo go przyjął-Fu*k Logic.Każdy sponsor sprawdza osobę z którą współpracuje przed wejściem w współpracę,jednakże często okazuje się na odwrót niż dana osoba pisze.Ja wypełniam wszystkie swoje obowiązki z należytą dokładnością,a to że technicy z braku wiedzy w naprawieniu błędów lub innych przyczyn później offają serwer to niestety nie moja wina,ja robię to co do mnie należy,dlatego temu Panu także polecam się douczyć i doinformować co do niektórych spraw :)

Opublikowano

Drogi kolego odpisywałem Ci już pod moją ofertą,lecz mi nie odpowiedziałeś bo już nie wiedziałeś co.

Teraz latasz wszędzie gdzie napiszę coś i piszesz to samo a ja dalej muszę Ci uświadamiać to co pod moim tematem sponsoringu.

Padały przez nieudolność techników zazwyczaj dziurawy game i nie potrafili go załatać,lub po prostu bugi,bugi i jeszcze raz bugi ,po czym nie wyrabiali i wyłączali serwer sami z siebie :)

Co do serwerów pod hajs-Wyobraź sobie że ja nie robię Item-Shopu tylko same płatności konfiguruje,ceny za dane itemki itd. ustala twórca serwera czyli główny technik,ja w tym zostawiam wolną rękę,wiec do mojej osoby ma się to nijak-Wystarczy się doinformować koleżanko a nie pisać głupoty pod każdym moim postem i przyczepić się do mojej osoby jak rzep do psiego ogona...

Pozdrawiam i mam nadzieję że wytrzeźwiejesz w pisaniu tych głupot,bo nie lubię tłumaczyć 15 razy tego samego,chyba że ktoś jest na prawdę wyjątkowo ociężały :)

Co do tematu jeśli w 100% gotowe zachęcam do kontaktu:

gg:12186833

I co z tego? Serwery padają głównie przez ciebie bo bierzesz nieodpowiednie osoby po to by mieć jeszcze więcej $$

@Corvn

Idź do hayi http://www.mpcforum.pl/topic/1175425-sponsoring-reklama-rzetelnosc-twoj-serwer-metin2-pod-naszym-patronatem/

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...