Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sponsoring-Reklama-Rzetelność. Twój Serwer Metin2 pod naszym patronatem !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Szukasz sponsora? Masz ochotę zarobić? rozwijać się?  SPEŁNIASZ PONIŻSZE WARUNKI?  To temat dla Ciebie !

Jeśli jednak nie masz doświadczenia w tworzeniu prywatnych serwerów, bądź nie czujesz się na siłach nie trać swojego ani naszego czasu bo i tak to wychwycimy w rozmowie !

Wymagam:

- Przede wszystkim doświadczenia i bardzo dobrej znajomości stawiania serwerów Metin2.

- Dobrego kontaktu (Posiadasz mikrofon, TS3 i gg)

- Czasu i dyspozycyjności (minimum 4-6h dziennie)

- Kultury osobistej

- Własnego grafika (stworzenie we własnym zakresie prezentacji, i grafiki dla serwera)

- Ukończonego projektu (nie daje VPS  na skończenie plików poniżej 90% max 3 dni)

- Zaangażowanie w prace przy serwerze

Oferuję:

- Bardzo dobrą ofertę rozliczeniową zysków z IS

-Sprzęt dedykowany z filtrami sieciowymi Premium HosTeam lub na życzenie rozszerzenie profesjonalne OVH

- Przy dobrym projekcie gdy będę widział, że warto doinwestować w serwer duża reklama ( YTuberz  suma  subskrybcji ponad 300 k widzów. Mailing do 3 mln graczy metin2, Usługa responder SMS do 4 000 numerów graczy Metin2 oraz inne reklamy)

- Zabezpieczoną stronę www z panelem administratora.

- Forum na licencji IPB z aktywną licencją.

- Największy na Świecie licencjonowany TS3 z 2 000 slotami. (ForGame.pl)

- Bezpieczny Hosting www  + C-Panel

- Inne (Jeśli coś potrzebujesz, a wiem że warto CI pomóc to wszystko da się załatwić)

Myślę, że nigdzie innej lepszej oferty nie znajdziesz :) Jestem już na rynku jako sponsor kilka lat, sponsorowałem  m.in takie serwery jak Senthia.pl (stała 2 lata)  Triador.pl (liczba graczy około 2000) obecnie Alistria.eu oraz inne projekty Metin2/CointerStrike/Minecraft.

Jestem także właścicielem największego TS3 na świecie ( ForGame.pl), prowadzę własny FanPage którego ilość fanów niebawem przekroczy 7 000 lików. Każdy team/osoba którą sponsorowałem nie miała/nie ma zastrzeżeń do mnie.

Jeśli jesteś ambitny, posiadasz wiedzę jak i praktykę tworzenia serwerów Metin2, chcesz stworzyć duży projek z dobrą reklamą i na dobrym sprzęcie z zabezpieczeniami przy tym dobrze zarabiając to ten temat jest dla Ciebie.

Kontakt do mnie:

GG:

Do mnie: (kamil)- 6109785

wspólnik (michał)- 46162860

TS3: x (nick Haya poproś  moderatora TS3 że chodzi o sponsoring i  przerzuci Cie do mnie)

FanPage:  

x

1654446_755122947834051_609488454_n.jpg

Do moda, proszę o nie zamykanie tematu gdyż on cały czas będzie aktualny ! nie szukam 1 osoby czy teamu a więcej jako sponsor.

1622054_755122337834112_377046001_n.jpg

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z całego serca polecam :) 

Powodzenia i pozdrawiam. 

Opublikowano

powiedzmy że polecam :)

Co co znaczy mendo? :P :P Do browarów w Tych i tamtych mam nie daleko  z BB :D   :)

Pozdrawiam :)

Zaktualizowano kilka informacji.

1622054_755122337834112_377046001_n.jpg

Opublikowano

Co co znaczy mendo? :P :P Do browarów w Tych i tamtych mam nie daleko  z BB :D   :)

Pozdrawiam :)

hehe dobrze wiedzieć mendo :) Pozdrawiam

Dekoder lataj dalej za harnasiem jak murzyn, pokazujesz poziom.

Opublikowano

Oczywiście bardzo polecam!

Bardzo dobra stajnia najlepszych projektów :)

Profesjonalizm, kreatywność, solidność to tylko niektóre epitety, które mogłyby Ich opisać :)

Pozdrawiam, Hajda

Opublikowano

Oczywiście bardzo polecam!

Bardzo dobra stajnia najlepszych projektów :)

Profesjonalizm, kreatywność, solidność to tylko niektóre epitety, które mogłyby Ich opisać :)

Pozdrawiam, Hajda

bez przesady, hajs się zgadza.

Dekoder lataj dalej za harnasiem jak murzyn, pokazujesz poziom.

Opublikowano

Jak najbardziej POLECAM, ten człowiek jest godny zaufania.

Nie znam osoby, która by na niego narzekała.

PS: Haya kanał! ;D

Opublikowano

Polecam wszystkim, świetny kontakt oraz zna się na rzeczy:)

Jak najbardziej duży +

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Polecam Bardzo Dobra Firma.

Przy projekcie AslanMT2.pl 0 problemów bardzo dobra atmosfera + kontakt.

Haya+Michał bardzo pracowici ludzie co dbają o FG

54010287442563618639.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...