Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konfy na proty

hryncu04

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Sorki, że tak temat za tematem, ale do tego nigdzie nie mogę znaleźć pomocy. Mam teraz w becie protegity, i nie wiem jakie konfy do nich ustawić. mam zwykłe stare fe + 2 lf4 oraz jakieś 15k sepromu. Mam już tylko x1, bo reszta mi poszła na misje. formacje za uri: ćma i serce.

Opublikowano

Napewno full napęd, w drony lf-3 / lf-4 i BO2 i lataj na sercu. Bij z najlepszej amunicji bo i tak za wrota dostaniesz białko. Staraj się wszystkie zaprowadzić do rogu, bij pojedynczo. Łap jednego na cel i zjeżdżaj mu HP dotąd, aż sobie odleci. I tak z każdym. Teraz są te naprawy podczas lotu więc naprawiaj się do max hp i od nowa bierz następnego prota.

Opublikowano

Napewno full napęd, w drony lf-3 / lf-4 i BO2 i lataj na sercu. Bij z najlepszej amunicji bo i tak za wrota dostaniesz białko. Staraj się wszystkie zaprowadzić do rogu, bij pojedynczo. Łap jednego na cel i zjeżdżaj mu HP dotąd, aż sobie odleci. I tak z każdym. Teraz są te naprawy podczas lotu więc naprawiaj się do max hp i od nowa bierz następnego prota.

nie próbuj mnie uczyć jak si robi wrota, bo bardzo dobrze wiem jak. Mam za sobą ponad 5k minut gdy, i bardzo dużo zet i kapp. Chciałem tylko zapytać, co i ile włożyć w statek i drony, żeby najlepiej biło się drony.

Opublikowano

Vru ma racje po co się pytasz jak później go opierdalasz ze ci dobrze poradził pomysł kurwa zanim coś napiszesz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...