Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Najstabilniejszy Dedyk Mt2 ( Shenlong.Eu )

RzNk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Śmiało zachęcam wszystkich do odwiedzenia naszego servera . Bez lagowy , stabilny i bez problemowy server PL , chyba jedyny taki w Polsce :) Naprawdę warto : www.shenlong.eu lub forum www.shenlong.eu/forum . Sprawdz sam , nie czekaj , zbierz kolegow i zacznij przygode , na prawdopodobnie najlepszym Polskim Dedyku !!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie wiem czy zmieniono, ale kilka dni temu wszedłem, to nic nie edytowane, żaden handlarz... jak będzie coś edytowane to chętnie wejdę, ale na razie, to ci handlarze mnie zniechęcili do tego serwera; p

2ql8tpv.gif

Zarzuć +.

Opublikowano

Popieram up-a uboga reklama a serwer czysty nic nie zmienione pozmieniajcie npc to zagram :)

TO mnie rozwalilo xD ilosc graczy:

0/200xD

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

no i dlatego jest stabilny dedyk bo nikt nie gra...

ja też nie wejdę

Raczej nie dlatego stabilny :) , tylko dlatego że stoi naprawde na solidnej maszynce

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Popieram up-a uboga reklama a serwer czysty nic nie zmienione pozmieniajcie npc to zagram :)

TO mnie rozwalilo xD ilosc graczy:

0/200xD

Btw 0/200 "? Jakbyś nie zauważył ( a z Twoją arogancją na pewno nie zauważyłeś ) to jest adres Ventrilo a nie servera , Gz w pisaniu posta następnym razem :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Expa duuuuuuuzo nawet za duuuuuuzo a u handlarzy drogo jak cholera :) na mniejszych lvl potem jest spoko :) Nick: Stachu woj body 48lvl eq +9 gildia Undead zapraszam :) Juz chyba po serwie :P ;]

titan.jpg
Opublikowano

chyba reje nie dziala RzNk jak mozesz to napisz mi na pw kiedy reje zadziala i jak wbic na serwer bo do tej pory na zadnego priva nie moge wbic :( prosze bardzo Was o pomoc :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wsciagasz oba pliki ktore sa na str instalujesz najpierw clienta i w to rozpakowujesz lunchera odpalasz przez plik MT2_Shenlong :) milej gry

titan.jpg
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...