Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zombie

Netqu21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak najszybciej zgubić zombie oraz czy jesteśmy inaczej widzeni przez zombie zależnie jak się poruszamy (bieg, kucanie) ?

Tak w ogóle czemu twórcy nie naprawią zombie, przecież to jest chyba jedyny powód który odciąga graczy - przenikanie przez ściany, bieganie pod ziemią itd.

Jak ktoś chce zagrać w Metina na TBD - pisać.

Opublikowano

Nie można przewidzieć co zrobi zombie, bo są tak zbugowane że szkoda gadać.

Kucasz 200m od niego i on się do ciebie agruje, a nieraz możesz mu przebiegnąć przed twarzą i nic

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Opublikowano

Najszybciej żeby zgubić zombie powinno się go zabić, celujesz pięściami lub bronią białą (oprócz wideł) nad głowę białą kropką (jak grasz na 3ciej osobie) i jest duża szansa że dostanie w beret i zginie w zależności od czego to około 3 hity w głowę z piąchy i z 1-2 z białej.

518831445005751729602.png

Opublikowano

Walka z zombiakami ( lepiej ich nazwać duchami ) bronią białą to porażka, a szczególnie w budynkach. 

Nie dość, że przelatuje przez każdy obiekt wokoło, to jeszcze biega jakby miało ADHD

76561198030011137.png

Opublikowano

Walka z zombiakami ( lepiej ich nazwać duchami ) bronią białą to porażka, a szczególnie w budynkach. 

Nie dość, że przelatuje przez każdy obiekt wokoło, to jeszcze biega jakby miało ADHD

Jedynie w budynkach, jak dla mnie. Bez problemu radzę sobie z zombie'akami z firefighter'em każdy na strzała w głowę i już, a w budynkach to nie ma co gadać, bo tam cały czas w ściane walisz prawie ;P.

Opublikowano

Najszybciej żeby zgubić zombie powinno się go zabić, celujesz pięściami lub bronią białą (oprócz wideł) nad głowę białą kropką (jak grasz na 3ciej osobie) i jest duża szansa że dostanie w beret i zginie w zależności od czego to około 3 hity w głowę z piąchy i z 1-2 z białej.

Ostatnio w aktualizacji podwyższyli wytrzymałość zombie i teraz ginie po 13 uderzeniach z siekierki lub na jedną kulkę z broni palnej.

Opublikowano

Gdybyś raz dostał taką siekierką nie było by po tobie nic do zbierania, ale bohema wie lepiej ;)

Mam nadzieję że to naprawią 

76561198030011137.png

Opublikowano

Ostatnio w aktualizacji podwyższyli wytrzymałość zombie i teraz ginie po 13 uderzeniach z siekierki lub na jedną kulkę z broni palnej.

Naucz się celować w głowę to Zombie poleci na strzała ze strażackiej ;).

Opublikowano

Nie mam zamiaru tracić nerwów na tą grę ;)

DayZ Mod daje rozrywkę na o wiele większym poziomie :)

76561198030011137.png

Opublikowano

Nie mam zamiaru tracić nerwów na tą grę ;)

DayZ Mod daje rozrywkę na o wiele większym poziomie :)

Rozumiem, Tobie i pewnie wielu innym sprawia, a mi bardziej sprawia granie w SA niż jakieś Epochy czy inne "rozszerzenia" ;D.

Opublikowano

Naucz się celować w głowę to Zombie poleci na strzała ze strażackiej ;).

Nie zawsze umiera po jednym uderzeniu w głowę. Ostatnio musiałem 6 razy ciachnąć go siekierką, aby zginął. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...