Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postawienie Serwera Na 1 Klik

potty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Szukam paczki z plikami w ktorej nie trezba duzo kombinować tylko ustawić odpowiednie dane oraz kilka klikow i serwer chodzi.

Serwer ma byc tylko dla mnie(poniewaz mam kompa 512 ram) zebym mogl sie pobawic GM.

Na ktorych plikach najlatwiej postawic serva?

Opublikowano

Jak Masz tyle Ramu to spróbuj na Plikach od Sui i Daj 201MB na Serwer ale 201 mi na 201 odpalił a na 200 nie nie wie o co chodzi noi potem wiadomo co dalej a Kompa Bendzie Mulić jak skurwysyn a Teraz mam 3GB i Jest spoks xD

Opublikowano

Na 512 nie postawisz serwa nawet dla siebie bo wejdziesz na serwer i od razu cie wywal i tak w kółko. Nie masz co nawet marzyć.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

@adriank1419 ale doje*** HaHaHa ... ja postwailem serva na 100MB tych od Rain'a a teraz mam 1024MB ram dla serva na Hamachi i nikt nie ma lagów -,-

Ciebie wywala bo nie odblokowałeś portów ... i chce Ci powiedzieć że byłem jednym z pierwszych którzy postawili serwa [ z Polski, (pliki wygrzebał Robo12, i jako 1-szy (po nim) dostałem linka do plików ... nie wierzysz zapytaj go (-,-) )]

Opublikowano

Na 512 nie postawisz serwa nawet dla siebie bo wejdziesz na serwer i od razu cie wywal i tak w kółko. Nie masz co nawet marzyć.

HAHA JA Postawilem na 650 na plikach od sui wogole nie mulilo w grze bez lagow serwer pociagnal 32 osoby potem zaczely sie dopiero wiec sie zamknij ze nie postawi bo te pliki sa stabilne a serwer na nich chodzi jak cudo do tego virtual box to poezja ....

WoLe +

W Spoilerze jest cała prawda o Metin2 :

beztytuugb.png

W spoilerze nie ma nic :

Mówiłem że Nic Nie Ma

To Po Co Otwierasz Dalej

W Tym Spoilerze Nic Nie Ma

w tym Też

I W tym

W tym Także

I tu też po co zaglądałeś

No i Po co ?

Jak Ten Spoiler Otworzysz Wybuchnie ci głowa

Bum !!!!!! Mówiłem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...