Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skracarka linków

Vershy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elko! Chciałbym wam przedstawić moją skracarkę linków, shaq.

Termin "shaq" - shaqowanie, robienie czegoś pożytecznego w tym wypadku z linkami ~ Jest zapożyczony

od jednego z użytkowników forum który chyba zakończył swój projekt.

Adres: 

xxx

Proszę o napisanie opinii, co poprawić ;)

A i jeśli ktoś ma pomysł na nową nazwę, termin coś podobnego właśnie do shaqowania to pisać, 

nagroda 100 lajków.

PS: JEŚLI CHCECIE ZMIENIĆ JĘZYK NA POLSKI TO ZJEDŹCIE NA SAM DÓŁ STRONY, KLIKNIJCIE w prawym rogu

"Language" i wybierzcie język Polski. Ta czynność się zapisuje, nie trzeba jej powtarzać za każdym razem.

like_me_on_facebook.png

facebook.com/vershydesign

Opublikowano

Zajebista stronka, design też niczego sobie, ogólnie dobra robota ;)

hhaha nie wierzę , następnego typa namawia na gg żeby dawał pozytywne komenty pod kiczami >.<

Shaquj? Wtf?

dobra idź do Kenwaya twojego "miszcza"... Tak btw. obaj cokolwiek zrobiliście lepszego od Vershiego?? Nie wydaje mi się ;)

graphic.png

Opublikowano

Zajebista stronka, design też niczego sobie, ogólnie dobra robota ;)

hhaha nie wierzę , następnego typa namawia na gg żeby dawał pozytywne komenty pod kiczami >.<

Shaquj? Wtf?

Opublikowano

Sobie walnąłem do skrócenia link do komiksów, otwieram ten co mi dał po skróceniu, wrzuca mnie na http.com, to samo gdy wrzuciłem do skrócenia link do mojego profilu.

@Edit Zadziałało ale tylko po wpisaniu adresu ręcznie, nie stykało jak wklejałem ;-;

@Vershy. czytaj edit

@Edit2 ok teraz można spokojnie wklejać, fajna stronka :)

Opublikowano

Sobie walnąłem do skrócenia link do komiksów, otwieram ten co mi dał po skróceniu, wrzuca mnie na http.com, to samo gdy wrzuciłem do skrócenia link do mojego profilu.

Kurwa! Pisałem sobie skrypt na testowym adresie i nie przepisałem go, zaraz to naprawię :___:

wybacz

@LoveCmD

Śmieszny jesteś dzieciaczku. Mi nie zależy na tym czy ktoś da taką czy taką opinie, ważne że napisze co poprawić.

JUŻ NAPRAWIONE

/czytam edit

@arl4s6

bo musisz usunąć to http czyli kombinacja klawiszy, CTRL+A (zaznacz wszystko) , usuń, i wklej.

Chyba to usunę bo to tylko utrudnia ;____:

@down

dziękuje za propozycje, czekam jeszcze na inne i wtedy wybiorę sobie ;)

like_me_on_facebook.png

Opublikowano

Propozycje.

linkshaq.ct8.pl

shaqyourlink.ct8.pl

linkshack.ct8.pl

linkshaqers.ct8.pl

linkshakers.ct8.pl

shakelink.ct8.pl

Pozdrawiam, Hejter ;3

Opublikowano

Kurwa! Pisałem sobie skrypt na testowym adresie i nie przepisałem go, zaraz to naprawię :___:

wybacz

@LoveCmD

Śmieszny jesteś dzieciaczku. Mi nie zależy na tym czy ktoś da taką czy taką opinie, ważne że napisze co poprawić.

JUŻ NAPRAWIONE

/czytam edit

@arl4s6

bo musisz usunąć to http czyli kombinacja klawiszy, CTRL+A (zaznacz wszystko) , usuń, i wklej.

Chyba to usunę bo to tylko utrudnia ;____:

@down

dziękuje za propozycje, czekam jeszcze na inne i wtedy wybiorę sobie ;)

Zmień to na placeholder, do tego walidacja poprawności wprowadzonego adresu po stronie klienta w javascript (po stronie serwera też, ale dla użytkownika będzie wygodniej).
Opublikowano

Zmień to na placeholder, do tego walidacja poprawności wprowadzonego adresu po stronie klienta w javascript (po stronie serwera też, ale dla użytkownika będzie wygodniej).

Jest już placeholder, to drugie zaraz zacznę kminić. Dzięki miszczu ;)

like_me_on_facebook.png

Opublikowano

To ja powiem tak, w którymś z twoich tematów pisałem że czekam na coś ciekawego i nowego. Kolejny raz nic ciekawego nie zobaczyłem jedynie co to spodobał mi się ten twój bootstrap bardzo ładnie wygląda :).

Opublikowano

Ty przecież NIC tutaj nie zrobiłeś.

Wow, Bootstrap. Serio dużo do zrobienia..

Skrypt praktycznie gotowy dostałeś.

@Down

Zwyczajnie wyrażam swoje zdanie, co mam oceniać? Coś co nie jest Twoje?

Do zrobienia masz dużo bajerów...

Może takie "paczki linków" na hasło?

Ktoś podaje kilka linków i hasło, a serwis generuje link do takiej paczki. Po wejściu w ten link i wpisaniu hasła pojawiają się te linki?

bewitched_ehqsaha.png

Opublikowano

Serio, ty Tylko potrafisz hejtować, nawet krytyki tutaj kurwa nie ma.

Za to Tobie mogę wypomnieć że zrobiłeś projekt z nie twoją grafiką.

Pozdro i nie udzielaj się w moich tematach, bo nawet nie napiszesz co poprawić ;)

@topic

czekam na jakieś informacje co jest do poprawy, bo nie wiem co robić :__:

like_me_on_facebook.png

Opublikowano

Porażka troszeczkę moim zdaniem. Wygląd taki sobie. Przed linkiem trzeba dopisać http:// bo inaczej nie działa, a to nie jest zbyt wygodne. Skryptu itd. nie będę oceniał bo i tak się nie znam :D Jeśli chcesz by coś z tego wyszło czeka się dużo pracy. ;) Powodzenia ci życzę.

Opublikowano

Porażka troszeczkę moim zdaniem. Wygląd taki sobie. Przed linkiem trzeba dopisać http:// bo inaczej nie działa, a to nie jest zbyt wygodne. Skryptu itd. nie będę oceniał bo i tak się nie znam :D Jeśli chcesz by coś z tego wyszło czeka się dużo pracy. ;) Powodzenia ci życzę.

Dzięki za ocenę :_____:

nic nie trzeba dopisywać, bo to ma działać na zasadzie - kopiuj, wklej, skróć. Raczej nikt kto chce skrócić adres nie będzie go przepisywał ^^

like_me_on_facebook.png

Opublikowano

Widzę gryzie cię plik .css, czemu..:

<body style="padding-top:60px">

O i to: div ma class ale jeszcze mu style dowaliłeś ._. :

<div class="jumbotron" style="padding-top:80px; background-color: rgba(0,0,0,0);">
<p style='color: green'>
<br /> <br />

Taki projekt powinien być na najwyższym poziome więc dlaczego nie korzystasz z HTML5?

Dlaczego jedyne co sam zrobiłeś to footer ;( przykre te.

Opublikowano

@Down

Zwyczajnie wyrażam swoje zdanie, co mam oceniać? Coś co nie jest Twoje?

Do zrobienia masz dużo bajerów...

Może takie "paczki linków" na hasło?

Ktoś podaje kilka linków i hasło, a serwis generuje link do takiej paczki. Po wejściu w ten link i wpisaniu hasła pojawiają się te linki?

Śmieszne jest to że takich ludzi jak ty trzymają w MCT, zero pomocy dla użytkowników tylko twoje projekty są najlepsze i twoje początki to była pestka.

Co do strony faktycznie jest słaba grafika, nazwa i myślę że cały skrypt jest kradziony :<

Działać działa, po co coś takiego jak darmowy hosting i link dalej słabo wypada.

http://shaq.ct8.pl/12

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Śmieszne jest to że takich ludzi jak ty trzymają w MCT, zero pomocy dla użytkowników tylko twoje projekty są najlepsze i twoje początki to była pestka.

Co do strony faktycznie jest słaba grafika, nazwa i myślę że cały skrypt jest kradziony :<

Działać działa, po co coś takiego jak darmowy hosting i link dalej słabo wypada.

http://shaq.ct8.pl/12

Myślę nad nową nazwą, ale nie mam pomysłu, chcę wymyślić coś fajnego i krótkiego.

Czemu link źle wypada?

like_me_on_facebook.png

Opublikowano

Dobra, czas na mnie ;)

Strona ładnie wygląda, ale brakuje mi tu:

- Możliwości napisania własnego adresu (własny tekst za linkiem)

- Linki nie powinny się generować po kolei, powinny generować swój unikalny kod

- Proponowałbym sprawdzać czy link istnieje, a jeśli istnieje to go nie dodawać, bo zawalisz sobie bazę takimi samymi linkami

- Czegoś w czym mógłbym sprawdzić na jaką stronę link przekierowuje (jak komuś nie ufam mogę zobaczyć ;) )

- I łatwiejszej domeny do zapamiętania (bez ct8)

Nie bierz tego za hejt ;)

Opublikowano

Dobra, czas na mnie ;)

Strona ładnie wygląda, ale brakuje mi tu:

- Możliwości napisania własnego adresu (własny tekst za linkiem)

- Linki nie powinny się generować po kolei, powinny generować swój unikalny kod

- Proponowałbym sprawdzać czy link istnieje, a jeśli istnieje to go nie dodawać, bo zawalisz sobie bazę takimi samymi linkami

- Czegoś w czym mógłbym sprawdzić na jaką stronę link przekierowuje (jak komuś nie ufam mogę zobaczyć ;) )

- I łatwiejszej domeny do zapamiętania (bez ct8)

Nie bierz tego za hejt ;)

Dzięki wielkie! Lubię takie posty :)

Postaram się zrobić wszystko co napisałeś ;)

like_me_on_facebook.png

Opublikowano

Prosta nazwa i mówiąca wszystko o serwisie: Share Link: sha.li, sha.to i najlepsza, "niemożliwa" domena moim zdaniem: sh.it

Niestety, wszystkie te domeny są zajęte, więc musiałbyś rozbić skarbonkę. :)

ㅈㅈ.

Opublikowano

Nowa domena! shaq.eu

poprzednia będzie tylko przekierowywała na nową domenę ;)

like_me_on_facebook.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...