Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przestroga przed graczem...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo dopeiro gralem rankeda w zlocie. Kieruje ten temat do kazdego typa ktory siedzi w goldzie na eune...

Jezeli zobaczycie typa o nicku vVv w swoim teamie to wyjdzcie,gralem mida talonem... Standardowo lasthity,harass z w patrze a tristana zaczela z q i nagle wtf... No okej pomyslalem ze chce lepiej pushowac czy cos,wbila 2 lv,lasthituje sobie spokojnie mam 3 nagle tristana sie wbija ze skoku we mnie i mnie autoatakuje i nagle wtf... Zburstowalem ja do 1/4 hp poczekalem chwile tzn tak z 20s ( juz miala wyskok) wbilem sie w nia polecial ignite etc to ona zamiast probowac uciekac uzyla skoku na mnie jak mialem 3/4 hp xD... Kolejne starcia wygladaly tak jakbym walczyl z botem... Na poczatku udyr jej zgankowal wiec raz padlem na lanie... Potem to juz easy kille wchodzily...

Tak już pod konie meczu pisałem czemu trolluje,ona odpisala ze nie trolluje ze normalnie gra... Nagle pomyslalalem sobie albo idiota albo ebay... Placz enemy i flame na morgane zaczal sie chb jak miala 2/6,wtedy kiedy ja bylem dosyc nafeedowany i kazdego na combo bralem skumali o co biega o odrazu flame na nia xD. Nie wiem czy to byl troll czy tez ebay ale przestrzegam was przed tym graczem,zobaczycie w teamie odrazu wychodzcie, nie chcielibyscie raczej grac rankeda z typem ktory gra gorzej od botow nie? Najlepsze jest to ze na laning phasie zamiast kupic buty i poty to kupila dodatkowego dorana i zadnego pota przeciwko talonowi xD...

Talon op polecam grac solo q :

150404346b.jpg

1399482889-U954367.jpg

Opublikowano

Bywa, pełno jest takich i nie ma co pisać :)

Lepiej uprzedzic moze ktoß akurat dostanie go do teamu,zaoszczedzi sobie przynajmniej utraty lp typek ^^

Opublikowano

Po prostu słaby gracz, albo gorszy mecz. Możliwe, że był to troll i wszystko było celowe. To co piszesz nie pasuje do golda/platyny i wyczuwam tutaj wyboostanego raka. W goldzie 5 często grają tacy ludzie. Ale staty 6/12 nie są jeszcze najgorsze.

Opublikowano

Po prostu słaby gracz, albo gorszy mecz. Możliwe, że był to troll i wszystko było celowe. To co piszesz nie pasuje do golda/platyny i wyczuwam tutaj wyboostanego raka. W goldzie 5 często grają tacy ludzie. Ale staty 6/12 nie są jeszcze najgorsze.

Nikt jej nie focusowal,byla bezuzyteczna,wolalem juz zburstowac takiego renektonka niz nia, wiecej zabawy ^^

Te 6 killi to po prostu dobijala cele 100-150 hp z ulta,cala logika. Serio,gralem na brązów i prezentowali oni o niebo lepszy poziom niż ten "GOLD 2"...

Opublikowano

Cóż takich ,bym mógł wymienić z 30 lub więcej ,bez sensu temat.

Poza tym pewnie ta AP tristana maxowała W xD.

Poza tym 1 item na AP tristane do dfg / zhonya na zeda/talona ( zależy czy się owni )

47990292595971448862.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...