Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
mam problem dotyczący kamermoda, gdyż przeinstalowałem nawet całego metina, i wgrałem od nowa (ściągnołem z tej stronki 

http://www.metin2mod.tk/metin2pl.html

Czytałem ze trzeba go wgrać do folderu z metinem więc, wybrałem folder i zainstalowałem jego i chciałem uruchomić moda, po czym wyskakuje za każdym razem taki oto błąd.

Dodam że kolega pobrał teraz też tego moda i jemu wszytsko dziala...

Proszęo szybką pomoc, w zalacznikach podaje foto tych błędów.post-1160560-0-25161100-1399474824_thumb.jpgpost-1160560-0-41877600-1399474827_thumb.jpgpost-1160560-0-63662900-1399474830_thumb.jpg

Opublikowano

Bo zainstalowałeś w złej lokalizacji.

Wpisz Metin2.exe w starcie i jak ci wyszuka to klikasz prawym

i otwórz lokalizację pliku.

Potem tam wypakowujesz i odpalasz ;)

Opublikowano

tak

hymm, teraz już rozumiem nie w tym miejscu zainstalowalem tego moda, ale juz dalem go tam gdzie ma być, czyli games-pol_pol-metin2.

już jest coś takiego jak odpalam kamermoda jako admin to wyskakuje takie cos.

post-1160560-0-76683300-1399476433_thumb.jpg

post-1160560-0-23886900-1399476437_thumb.jpg

Opublikowano

Odmowa dostępu czyli odpal ze zgodnością

z XP SP3 i jako administrator.

mam windowsa 7 jak by co :P, juz odpaliłem w trybie zgodności i dalej sie pojawia not fount czyli jest jakiś problem :(

Opublikowano

Wejdź do folderu z gra dalej do folderu hshield i odpal "hsupdate"

Potem ponownie wgraj moda.

Jak nie zadziała to usuń folder hsa i odpal patcherupdater.exe

Potem ponownie wgraj moda.

Opublikowano

post-1160560-0-51564500-1399486237_thumb.jpgpost-1160560-0-51564500-1399486237_thumb.jpgpost-1160560-0-51564500-1399486237_thumb.jpgcholera jasna, ale dużo roboty z tym..., 

dobra zrobiłem wszytsko tak jak napisałeś czyli tym pierwszym sposobem i nic, potem usunełem ten folder i tez dalej to samo hacks_sheid cośtam cośtam..., 

i uruchomilem patcheupdater.exei i pojawiło się takie coś (zdjęcie), a jeszcze mam pytanko żeby zainstalować znowu tego moda to tzreba bylo najpierw starego usunąc tak?

Opublikowano

attachicon.gifBez tytułu.jpgattachicon.gifBez tytułu.jpgattachicon.gifBez tytułu.jpgcholera jasna, ale dużo roboty z tym..., 

dobra zrobiłem wszytsko tak jak napisałeś czyli tym pierwszym sposobem i nic, potem usunełem ten folder i tez dalej to samo hacks_sheid cośtam cośtam..., 

i uruchomilem patcheupdater.exei i pojawiło się takie coś (zdjęcie), a jeszcze mam pytanko żeby zainstalować znowu tego moda to tzreba bylo najpierw starego usunąc tak?

W tym okienku to musisz kliknąć akceptuj i dalej ci się będzie patchowało.

No pasowałoby go usunąć i wgrać potem ale myślę, że nic się nie stanie jak nie usuniesz :)

Opublikowano

z tym że, jak usunąłem to się w ogóle metin nie chciał włączyć, więc musiałem go przywrócić z kosza, coś naklikałem z administratorem,. i z pomocą windowsa 7 itp, i udało się uruchomić :D, ale po ok 2 min grania wyłącza mi się mod. Dlatego ucieszony że w ogóle się wlączył postanowiłem zrobić wszystko raz a pożądnie :p, wiec odinstalowałem wszytskie składniki metina i całe gameforge itp, oraz moda, i zainstalowałem nowego metina i spatchowałem... teraz czas wgrywać moda, jakie będą tego konsekwencje napisze później :D

Opublikowano

z tym że, jak usunąłem to się w ogóle metin nie chciał włączyć, więc musiałem go przywrócić z kosza, coś naklikałem z administratorem,. i z pomocą windowsa 7 itp, i udało się uruchomić :D, ale po ok 2 min grania wyłącza mi się mod. Dlatego ucieszony że w ogóle się wlączył postanowiłem zrobić wszystko raz a pożądnie :P, wiec odinstalowałem wszytskie składniki metina i całe gameforge itp, oraz moda, i zainstalowałem nowego metina i spatchowałem... teraz czas wgrywać moda, jakie będą tego konsekwencje napisze później :D

Jak cie wylogowuje jezeli dobrze zrozumialem to zmniejsz szybkosc ataku jezeli takową ustawiasz.

Opublikowano

Jak cie wylogowuje jezeli dobrze zrozumialem to zmniejsz szybkosc ataku jezeli takową ustawiasz.

oo dzięki, i to rozwiązało problem, miałem ustawioną na 170 i co 5 sek loga, a teraz 150 i jest git, tylko na poty trzeba wyrabiać! jak jest puste konto jak by szło pod ban :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...