Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam kilku rzeczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam kilku rzeczy i mam kilka pytań

1.Szukam dl do jakiś fajnych petów , mountów oraz tut do nich ale żeby w tut'ku nie było pokazane że wrzucamy gotową paczkę do klient i dodajemy di index tylko normalnie 

2. Szukam video tut oraz dl do wszystkich programów jakie będą mi potrzebne do tworzenia własnej mapki

3.Szukam video tut oraz dl do wszystkich programów do tworzenia własnych broni 

4. Poszukuję tut jak dodać mapkę po stronie serwera ponieważ chcę dodać dungeon  komnata pająka i mam takie pliki 

http://scr.hu/137d/vz1qm 

w folderze map jest plik z nazwą mapy i ze wszystki potrzebnymi rzeczami więc to należy wrzucić do folderu map ale co z resztą plików spider_dungeon.txt i group.txt gdzie to dać ?

5.Ma ktoś może link do darmowej wersji photo shopa ? 

to tyle za pomoc plusy 

Opublikowano

Chyna tylko BW dodal film z modelowaniem broni. Lecz jest on w beznadziejnej jakosci i mozesz nie ogarmac.

Sciagnij 3ds max 7 i kombinuj

54010287442563618639.png

Opublikowano

Modelowanie gleby w L3DT odradzam, polecam World Editora (tylko do Niego trzeba mieć jakieś pojęcie jakie pliki (rozszerzenie) jest od czego itd.).

0VPaRnd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...