Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Matury 2014. :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za nami chyba najgorsza część matur. Jak Wam poszło? Zdane, czy polegliście na 'Weselu' lub tym nieszczęsnym turyście, co do zamku dojść nie mógł? A jak angielski? :p

Opublikowano

Jeżeli ktoś napisał matme na <70% to może sobie odpuścić studia. Nie pamiętam kiedy ostatnio był tak prosty arkusz.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

@up: chyba jak się wybiera na studia gdzie matma potrzebna.

Sam napisałem na 62%

Angielski 90%

Polski nie wiem jak z pracą ale na pewno zdane.

Swege

Opublikowano

@up: chyba jak się wybiera na studia gdzie matma potrzebna.

Sam napisałem na 62%

Angielski 90%

Polski nie wiem jak z pracą ale na pewno zdane.

xD Chodziło mi o inteligencje, nie chciałem użyć pewnego słowa. Jak inaczej nazwiesz użycie odpowiednich wzorów, które masz wypisane na tablicach? Serio, tegoroczna matura do najcięższych nie należała, to samo język polski - wesele. O tym można pisać sporo tym bardziej, że problemy społeczne między warstwami niekoniecznie musisz wiedzieć z lektury, jak i pozostałe rzeczy. Wystarczy znać treść, która jest całkiem prosta.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Matma do najcięższych nie należała, ale nie była też najłatwiejsza. Z roku 2013 była o wiele łatwiejsza -.-

W każdym bądź razie jebać to, dla mnie liczy się biologia i chemia rozszerzenie.

Swege

Opublikowano

Polski jako tako - zająłem się mości Kmicicem, matma - będzie wokolicach 70-80% - poległem na otwartych(stres mnie zeżarł). CO do angielskiego, to podstawa nie mogła być już prostsza, serio. A rozszerzenie z angola, to jeśli chodzi o transformacje i wypracowanie to to samo, co w przypadku podstawy angola, za to część ze słuchaniem i czytaniem ciut trudniejsza. Z podstawy spodziewam się 100%, chyba, ze się pogubią w moim pokreślonym liście(musiałem wywalić prawie 50 słów), a rozszerzenie celuję w okolice 80-90%. Ogólnie nie jest źle.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...