Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wychodzenie z brązu ...

Cas93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Totalna porażka, i jak tutaj wyjść z brązu jak takie trolle się trafiają. 

ko2o8bT.jpg

Kolejna ''boska'' gra z noobami.

Supp który zabiera kille i ciągle lecą ksy od strony supp i junglera.

qy3ORaq.jpg

Nie wiem po co tacy ludzie grają w lola.

Nie dość że podczas gry czułem się jak supp to na dodatek ciągle trafiam do tego ''złego'' teamu.

Z brązu chyba nigdy nie wyjdę.

Opublikowano

Co tu powiedzieć jak umiesz grać to na x gier wygrasz ponad 50% co oznacza że matematycznie kiedyś wyjdziesz z brązu.

Nie zawsze uda się pokierować drużynę do zwycięstwa.

Mam nadzieje że wyniesiesz jakieś wnioski z tych gier (szczególnie z drugiej) i zrozumiesz że porażka to po części twoja wina.

btw.Najlepszym dowodem na to ze da sie wyjsc są boosterzy którzy wychodza ligę w parę dni i ludzie którym udało się wyjść z brązu (like me) jak kiedyś wyjdziesz zobaczysz przepaść między swoimi umiejętnościami z kiedyś i teraz ^.^

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Hahaha 0:6 w brązie 4 hah xD

Ucz sie grac to kiedyś wyjdziesz.

Szkoda tylko że nie widzisz ile mam asyst i nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.

Tak jak napisałem, support ciągle mi zabierał kille tak samo jak jungler.

Póżniej w TF nie mieliśmy żadnych szans, dla tego mam takie staty pod koniec.

Nie rozumiem was, zamiast mi pomóc nawet dobrą radą to potraficie jedynie się śmiać ... zajebiste te MPC.

Opublikowano

A jak niby mamy ci pomóc? Po prostu musisz grać lepiej a kiedyś może wyjdziesz z tego brązu. W pierwszej grze może rzeczywiście nie dało się nic zrobić bo ashe i kayle przegrały grę(Tak w sumie to ww i nasus też za dobrze nie grali:-X) a lux gry się nie wygra. Jak dla mnie żeby wyjść z brązu to najlepiej grać adc albo junglerem.

76561198053546969.png

Opublikowano

Znajdź sobie ulubioną postać którą dobrze grasz.Na początek tylko się farm do 17 min przynajmniej , Jeżeli dobrze się farmisz to w  10min = 100 cs . 17=200 cs ok.

Kup se podstawowe oraz dobre itemki . I wygrywasz każdy tf . 

Stary też byłem w bronze V ale jak na to patrzeć do było elo jeszcze bez dywizji . Teraz to Platyna I 

Uda ci się wyjść z brązu .

Powodzenia ; )

Opublikowano

Znajdź sobie ulubioną postać którą dobrze grasz.Na początek tylko się farm do 17 min przynajmniej , Jeżeli dobrze się farmisz to w  10min = 100 cs . 17=200 cs ok.

Stary też byłem w bronze V ale jak na to patrzeć do było elo jeszcze bez dywizji . Teraz to Platyna I 

Powodzenia ; )

zrób mi w 10min 100cs grając Z PRZECIWNIKIEM na linii to ci kurwa pogratuluje...

@

Z brązu da się wyjść spokojnie, polecam do tego mida i Veigara, nikt nie umie grać w brązie na tego małego skrzata ;)

graphic.png

Opublikowano

Powiem ci jak ludzie są chamscy też bądź chamski . Rób co do cb należy tzn. graj , farm ( bo cienko ci idzie ) i nie wykłócaj się bo debil nie ustąpi ale ty zawsze możesz :3

Ale lajka nie żałuj : ) 

Xavi2.png

Opublikowano

Powodzenia ; )

10 min 100 cs HAHAHAHAHAHAHA to jest maksymalna farma,jakby challenger tyle wyciagal to by sie cieszyl...

@topic nauczysz sie lepiej grac i farmic to wyjdziesz,jesli w braz 4 masz 0/6 to nie dobrze :) nie ma takiego czegos jak KILL STEAL , po to jest farma zebys nie musial miec killi 

baner.png

Opublikowano

10 min 100 cs HAHAHAHAHAHAHA to jest maksymalna farma,jakby challenger tyle wyciagal to by sie cieszyl...

@topic nauczysz sie lepiej grac i farmic to wyjdziesz,jesli w braz 4 masz 0/6 to nie dobrze :) nie ma takiego czegos jak KILL STEAL , po to jest farma zebys nie musial miec killi 

Weź silverze wyjdź, bo aż kurwa ryje ze śmiechu xD

W 10 minucie da się wyciągnąć 124 najwięcej, Nervarien robi zwykle 100 farmy w 10 minucie. Jeśli ty nie potrafisz farmić, nie znaczy, że masz wprowadzać innych w błąd.

@AntyWarn

Grasz lepiej niż gracze w twojej lidze - kiedyś wyjdziesz. Prosta zasada. W s3 nie mogłem wyjść z Silvera, pograłem trochę i teraz na luzie wbijam gold+ ;)

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

zrób mi w 10min 100cs grając Z PRZECIWNIKIEM na linii to ci kurwa pogratuluje...

@

Z brązu da się wyjść spokojnie, polecam do tego mida i Veigara, nikt nie umie grać w brązie na tego małego skrzata ;)

a co to za problem wyciagnac taka farme? xD

Opublikowano

Szkoda tylko że nie widzisz ile mam asyst i nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.

Tak jak napisałem, support ciągle mi zabierał kille tak samo jak jungler.

Póżniej w TF nie mieliśmy żadnych szans, dla tego mam takie staty pod koniec.

Nie rozumiem was, zamiast mi pomóc nawet dobrą radą to potraficie jedynie się śmiać ... zajebiste te MPC.

8 asyst na 28 killi ? Ja bardzo czesto midderem w silverze wyciagam ponad 20 na 30 killi

a ty adc nie umiesz wiecej?

@antywarn

Jezeli masz 0/6 to nie znaczy ze musisz miec duzo asyst. Wez sie w garsc to moze wyjdziesz.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Weź silverze wyjdź, bo aż kurwa ryje ze śmiechu xD

W 10 minucie da się wyciągnąć 124 najwięcej, Nervarien robi zwykle 100 farmy w 10 minucie. Jeśli ty nie potrafisz farmić, nie znaczy, że masz wprowadzać innych w błąd.

@AntyWarn

Grasz lepiej niż gracze w twojej lidze - kiedyś wyjdziesz. Prosta zasada. W s3 nie mogłem wyjść z Silvera, pograłem trochę i teraz na luzie wbijam gold+ ;)

po 1 jestem w platynie, silverku , po 2 ogladam codziennie nervariena i widze ze maksymalnie wyciaga 80-85 farmy , po 3 , on jest w brazie 4 a ty chcesz zeby mial farme jak challenger,co jest z toba nie tak?

@AntyWarn popatrz na zdobyty gold w 2 grze.. wyjdziesz jak nauczysz sie grac, nie ma takiego czegos jak kill steal

baner.png

Opublikowano

z b3 do s5 w 4 dni ( z czego 2 dni gralem po 2/3 gry)

wyjscie z bronzu jest zbyt proste, tam meta nie dziala, bierzesz postac ktora szybko zabija, bo w bronzie da sie wygrac tylko poprzez zabicie wiekszosc w tf i skonczenie gry lu przez early snowball

popraw farme

Opublikowano

Też myślałem, że mam noob teamy i dlatego przegrywam. To jest kwestia wprawy. Missbulgaria dobrze mówi, jak wyjdziesz z brązu to zobaczysz "przepaść" między swoimi umiejętnościami teraz, a po wyjściu. Ja wyszedłem z brązu i jestem teraz w goldzie. Zawsze myślałem, że mam słaby team, jednak Twoje early, mid i late składają się również na wynik meczu. Jasne, czasami Ci nie wyjdzie i sfailisz jak każdy, potem się nauczysz, żeby być ostrożnym i zobaczysz jak jedna Twoja śmierć wpływa na wynik meczu.