Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto rozwali Jaxa?

Przemo244

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na pewno Master, Darius oraz Riven (Mowa o Late Game z Full Buildem).

Nie wiem jak z resztą np. Gangplank, Fiora.

PS: Jak potrafisz grać to bez problemu nimi zabijesz.

Yi? Fiora?  Weź idź bo mnie wkurwiłeś.

MASTER YI CZY FIORA NIGDY NIE POKONA JAXA 1V1 W KAŻDEJ MINUCIE MECZU. Zapamiętaj to sobie, żaden champ który polega na hitach nie pokona jaxa..

I nie chodzi nawet o tego dodga, tylko sam dmg jaki mu zajebie, a ten drugi może go pocałować w dupe

MW-800x200-banners-2013-8.jpg

Opublikowano

Nasus zje Jaxa bez większego problemu. Co do innych postaci to Veigar czy Riven ew. Ahri dali by rade. :)

Oj nie wiem nie wiem,wydaje mi się że jeżeli Jax na topie vs Nasus nie da się mu nastackować grając agresywnie nasus nawet nic nie zdziała

Opublikowano

Jaxa trudno skontrować w late game, gdy się go dopuści do momentu gdy ma full build, 1v1 owszem, taka Riven, Vayne, jakiś dobry Nasus, ale w late game to większość gry to teamfighty, w których taki Jax zrobi o wiele więcej od np. Rivenki, czy Vayne, bo je wystarczy dobrze sfocusować i ich nie ma, a Jax to upierdliwe, tankowate coś, co ma dmg z dupy i może spokojnie utankować pół teamu ;x Poza tym jak Jax dobrze zagra early/mid game to taki Nasus do late nawet nie dojdzie, chyba że mając 200 stacków... Najlepiej go banować, albo z pomocą junglera go dosiąść kilka razy.

Opublikowano

Na pewno Master, Darius oraz Riven (Mowa o Late Game z Full Buildem).

Nie wiem jak z resztą np. Gangplank, Fiora.

PS: Jak potrafisz grać to bez problemu nimi zabijesz.

Hahahhahahah hamburgera poprosze. Synek wypisales chyba najgorszych chanpow w grze na 1v1. Nic bazującego na hitach mu nie wyjebie. Według mnie powinien dac rade:

-wystackowany nasus

-fiddle (najlepszy champ stój i walcz, drain na 5 SEC co 4sec. Czyli jak zaczniesz to jak Jax ogarnie to ci przerwie ssanje w 4sec, dajesz feara, trochę uciekasz i znowu masz ssanie. A jak czerpiesz to praktycznie nie otrzymujesz obrazen, a nawet się leczysz)

-LB (burst, może nawet Jax zejdzie na combo)

-veigar (trochę trudniej)

Opublikowano

Hahahhahahah hamburgera poprosze. Synek wypisales chyba najgorszych chanpow w grze na 1v1. Nic bazującego na hitach mu nie wyjebie. Według mnie powinien dac rade:

-wystackowany nasus

-fiddle (najlepszy champ stój i walcz, drain na 5 SEC co 4sec. Czyli jak zaczniesz to jak Jax ogarnie to ci przerwie ssanje w 4sec, dajesz feara, trochę uciekasz i znowu masz ssanie. A jak czerpiesz to praktycznie nie otrzymujesz obrazen, a nawet się leczysz)

-LB (burst, może nawet Jax zejdzie na combo)

-veigar (trochę trudniej)

Ujawnij swoją dywizje nieszczęsna dziewczynko ;P

Ostatnio widziałem na kanale PL'a jak grał 1v1 ARAM z widzami i coraz więcej ludzi pickuje przeciwko Jaxowi Ryza, jednak czy to rzeczywiście opłacalne nie mam pojęcia.

jp8p35.png
Opublikowano

Od LeBlanc schodzi na combo+DFG ;D

Od Vayne? hmm. Być może. Jakby dobrze trafiała skillami i się pozycjonowała to czemu nie? Wkońcu ma true dmg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...