Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam Technika , który pomoze mi w edytowaniu plikow serwerowych/clienta tzn. W postawieniu Prywatnego Serwera Metin2

Sam umiem dość wiele no , ale i tak potrzebuje pomocy :)

Oczywiscie Za prace nad serwerem , po starcie gry wynagradzam miesiecznie.

Wymagam:

- Umiejetnosc pisania Questow
- Edycja bazy mysql

- Edycja Ogolnie calych plikow serwerowych

Kontakt : Telefon - 604855011 ( TYLKO SMS )

Na czas terazniejszy sam edytuje powoli pliki , mam wykupiony serwer VPS co pozniej zamieni sie w Dedyka :) . Czekam na Odpowiedz.

@Edit

GG - 42508460

Opublikowano

Nie wiem czy moge polecić ale niech wam będzie.

Skoro osoba musi posiadać umiętności takie jak napisałeś to co ty chcesz zrobić na tym serwerze? Bo troszke tego nie rozumiem.

Pomocnik
Opublikowano

Arcydiabel imbecylu, czytaj ze zrozumieniem to ogarniesz o co tu chodzi. Nie znam goscia, takze neutral.

Opublikowano

Nie wiem czy moge polecić ale niech wam będzie.

Skoro osoba musi posiadać umiętności takie jak napisałeś to co ty chcesz zrobić na tym serwerze? Bo troszke tego nie rozumiem.

Piszesz prawie w każdym temacie w Tym dziale, a nic nie wnosisz do tematu. I po co?

@Antywarn:

Czy można skontaktować się z Tobą poprzez coś innego niż sms?

Opublikowano

gg - 42508460

Poprostu potrzebuje technika chce zrobic duzy serwer Metina i  potrzebuje pomocy. Wiecej informacji SMS / GG

Opublikowano

Piszesz prawie w każdym temacie w Tym dziale, a nic nie wnosisz do tematu. I po co?

@Antywarn:

Czy można skontaktować się z Tobą poprzez coś innego niż sms?

Posty trzeba nabić.

Chodzi o to ze duzy dedyk i szybki bedzie wykupiony po zrobiebiu plikow na vps .

Oczekujesz tego że ktoś od tak wrzuci Ci pliki na VPS-a, a ty zawiniesz się i skroisz pliki? Nie rozumiem troszke waszych wypowiedzi. 0 odpowiedzi na pytania zadane w tym temacie.

Opublikowano

Ogolnie tego i tego :) , jak cos to nie wrzuca mi pliki i sie zawijam tylko potrzebuje kogos do edycji poniewaz sam juz edytuje swoje pliczki ale potrzebuje pomocy ...

Opublikowano

Masz swoje pliki? Czy raczej czyjeś?

BTW. Jeżeli chodzi o pojęcie "technik" to jest osoba, która powinna zrobić sama serwer i wszystkim się zajmować. Ale jakoś te role się podzieliły :D

87225705356827008866.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...