Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz Team Speak dla swego servera?! wejdź :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

< Reklama!

Udostępnię Team Speak.3. Dobrze rozwijającemu się serwerowi

Nie będę się rozpisywać zapraszam na pw bądź gg  oczywiście jak jesteś zainteresowany! 

Oferujemy:

• 512 slotów
• Rangi dla Administracji servera
• Rangi oraz kanały dla gildi z wyższą aktywnością na Ts.3
• 100% Bezpieczeństwa dla graczy na Ts.3
• Profesionalną Administracje na ts
• Wyrozumiałość 
• Próba dostosowania się do waszych zalezeń 

Co Wymagamy:

• Banner naszego serwera Minecraft (promc.pl) na Twojej stronie
• Wglądu do Realnego licznika osób online na Twoim serwerze

Opublikowano

Za samo udostępnienie TS-a pod serwer wymagacie tego aby wasz syfny minecraft był na stronce serwera Metin2? Nie polecam.

Podejrzewam że licencja NPL tak samo jak nie ogarnięte permissiony i dziecinna administracja.

Opublikowano

Za samo udostępnienie TS-a pod serwer wymagacie tego aby wasz syfny minecraft był na stronce serwera Metin2? Nie polecam.

Podejrzewam że licencja NPL tak samo jak nie ogarnięte permissiony i dziecinna administracja.

Nie sprawdziłeś co i jak a już nie polecasz, ciekawe. Twoje zachowanie dla mnie jest co najmniej śmieszne.

Zamiast podejrzewać, mógłbyś sprawdzić ich ofertę i dopiero później się wypowiedzieć.

@Antywarn:

Teraz coś do autora tematu, czy mógłbyś bardziej opisać co oferujesz? To co napisałeś to w zasadzie ma każdy teamspeak w Tym dziale. :D

Opublikowano

Nie rozmawiałeś ze mną więc mnie nie oceniaj , licencja nie jest krakowana ani ,,odkupiona'' a co do tego naszego ,,syfu'' jak to nazwałeś to nie moje zażądanie tylko głównego Administratora całej sieci :) permission jest zrobione dobrze .A co do ciebie to jedynie można się zastanowić czy ty oceniając mnie nie jesteś ,,Dziecinnym Administratorem'' :) tyle w temacie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...