Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug na Kasę(IGC) Bez Nabijania LvL By KoXTuro

KoXTuro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koniecznie przeczytaj @ Edi na dole.

Tak na wstęp , odkryłem ten bug jakieś 30 min temu i polega on na tym że w krótki czas jesteśmy w stanie uzbierać sobie pokaźną ilość gotówki bez nabijania przy tym lvl.

Będziemy potrzebować:

Trainera z funkcją TeamEscapeBot

Trochę czasu

No to tak

1. Zaczynamy od odpalenia gry i logujemy się.

2. Uruchamiamy Trainera

3. Wybieramy się na dowolną ucieczkę drużynową i z włączoną funkcją TeamEscapeBot pokonujemy cały wyścig (bez znaczenia na jakiej pozycji ukończymy)

4. I teraz cały myk , gdy ukończymy wyścig pod opcjami Trainera pokaże nam się zielony napis Done i pokazuje nam nabijane wyścigi my zaś jak najszybciej wychodzimy z wyścigu (po to by nam nie nabijało lvl) ale tak by przy napisie Done cały czas nabijały się kolejnę wyścigi i przechodzimy do garażu.

5. I teraz są dwa sposoby na zarabianie.

Pierwszy jest taki że przechodzimy do warsztatu umiejętności i sprzedajemy zaległe tam umiejętności przy czym Trainer musi być cały czas włączony i musi cały czas nabijać nam wyścigi. Ilość dostawanej kasy z tego co zauważyłem jest chyba losowa czasami dostaniemy 50k igc czasami więcej (mi raz dało za 2 umiejętności 2 gwiazdkowe prawie dwa miliony IGC a i chyba ilość umiejętności jakie sprzedajemy na raz nie ma znaczenia).

Drugi sposób jest taki że wchodzimy do sklepu z umiejętnościami i kupujemy umiejętności a później jest sprzedajemy (przeciągamy umiejętność na samochód , klikamy zapisz zmianę , później przeciągamy zainstalowaną część na miejsce sprzedaży) Już za samo kupienie daje na kase. Tutaj kasa też jest losowa , przed chwilą testując to mając coś ok 7 mln IGC za jedną umiejętność dobiło mi kasy do 9.999.999 IGC. Przy tym sposobie Trainer musi być tak samo włączony jak w sposobie pierwszym.

Tak wiec z mojej strony to tyle mam nadzieję że pomogłem , piszcie w komentarzach czy wam działa czy też nie a ja postaram się pomóc .

Pozdrawiam KoXTuro

Link do Poradnika jak odpalić Trainera

http://www.youtube.com/watch?v=XgklIC5aE18

Link do Trainera znajduje się pod filmikiem.

@ Edi.

Działa również z silnikami , doładowaniami itp.

Za sprzedawanie części dodaje nam losowo różne części np w przypadku sprzedawania umiejętności np. za sprzedanie 10 dostajemy 11. Przed chwilą sprawdzałem za sprzedanie 5 umiejętności z 42 robiły mi się 72 umiejętności 1 , 2 , 3 gwiazdkowe.

Bug pozwala na generowanie silników umiejętności 1,2,3,4 gwiazdkowych poprzez sprzedaż tych których mamy w magazynie , ilość wygenerowanych części jak i ich poziom jest losowy.

Pozwala na kupywanie aut za IGC za niższe ceny np. gdy kupywałem lotusa za 1.000.000 IGC dostawałem jak by zwrot ok 200k igc czyli wychodzi mi za niego ok 800k igc

Opublikowano

Ale to będzie lvl nabijać. A kasę dlatego taką dużą dostawałeś bo w tym czasie robiły Ci się ucieczki i jak sprzedałeś to wtedy Ci się sumowały pieniądze z np. 100 ucieczek i z części. Dzięki temu sposobowi tak naprawdę łatwiej i szybciej będzie zapełnić garaż częściami 3 i 4 gwiazdkowymi. Sam tak robiłem z jakiś miesiąc temu.

0md2yZl.jpg

Opublikowano

Co to za brednie, nawet nie da się zrozumieć tego co tu napisałeś, opanuj składnię najpierw kolego...

Ten poradnik nie trzyma się kupy albo po prostu nie rozumiesz na jakiej zasadzie działa bot.

Kupowanie i sprzedawanie nic tu nie daje, bot nabija IGC i poziom przy okazji a z powodu dużej ilości

nabijanych ucieczek części mnożą sie jak szalone ale można je kontrolować czuwając ciągle w naszym magazynie i sprzedawać te, które sie nie przydają.

Tak samo z umiejętnościami. Usuńcie ten temat bo jest on napisany beznadziejnie w błędnie po prostu opisuje w niewłaściwy sposób coś, co już jest opisane.

8S

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

W skrócie dla Tych, co nie rozumieją o co chodzi w tym tutorialu.

Na TeamEscapeBot przejeżdżacie całą ucieczkę (robicie tak jak jest to opisane na filmiku w 1 poście), po ukończeniu zamiast czekać aż się będą nabijały ucieczki, to klikacie "nast." itd. Wchodzicie do garażu i sprzedajecie części, które Was nie obchodzą (ciągle będą pojawiały się nowe) aż sobie cały garaż zapełnicie samymi częściami 3 i 4 gwiazdowymi lub się Wam to znudzi. Jeśli ktoś ma pełno miejsc w garażu polecam kupować podczas tego jak najdroższe samochody, bo limit IGC szybko się osiąga. Podczas gdy Wam nalicza te ucieczki nie możecie jechać innego wyścigu. A lvl podczas tego wzrasta.

0md2yZl.jpg

Opublikowano

no okey , a jest coś co jest kompatybilne z tym trainerem aby np. sellać te części ? bo już jednego bota patrzyłem ''BOT (A)LOT'' jakoś tak to podczas gdy trainer jest wlaczony i chce wlaczyc ten 2 aby sellał mi te *,** czesci to ekran gry jest czarny :x (tak te okienko 800x600)

7a89af046e173a8ae6c44811ba963383173.245.

Forever

Opublikowano

Ja bym zmienił nazwe tematu bo nabija lvl i już na początku tego poradnik jest pierwsza ściema żeby ci nie nabijało lvl do musisz mieć maks a jak nie ma to tak też można dostać bana bo dziwne że gościu wbija lvl max w 1 albo 2 dni

634534203295449218.png
Opublikowano

Ja bym zmienił nazwe tematu bo nabija lvl i już na początku tego poradnik jest pierwsza ściema żeby ci nie nabijało lvl do musisz mieć maks a jak nie ma to tak też można dostać bana bo dziwne że gościu wbija lvl max w 1 albo 2 dni

EA nawet na to nie patrzy (kto w jakim czasie wbił jaki lv).

Wracając do tematu - podany w temacie sposób nie wpływa na zablokowanie otrzymywania reputacji.

A poradniki o zdobywaniu gotówki/części za pomocą tego trainera już istnieją:

http://www.mpcforum.pl/topic/1162356-jak-wbic-szybko-60-lvl-zdobyc-duzo-kasy-oraz-czesci-34-poradnik-video/

http://www.mpcforum.pl/topic/1175219-jak-zarobic-10-mln-w-7-15-minut/

Tak więc, zamykam.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...