Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer RPG - Poziomy, Moby, Bossy, Miejsca Specjalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakieś wieści na temat startu servera?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Jakieś wieści na temat startu servera?

Cały spawn czyli handlowanie, misje itp ukończone.. 3 mapy do expa ukończone.. jakieś 20-30% serwera skończone ;)

Opublikowano

Bardzo fajny ciekawy pomysł.

Kiedy otwarcie ?

Nie długo serwer w 20%-30% przy czym najtrudniejsze rzeczy są już zrobione teraz wystarczy dobudować expowiska do końca skonfigurować i zrobić miejsca specjalne typu wieża demonów ;)

Opublikowano

Tak jak już mówiłem UP to nie jest kurna EpicBoss ten plugin jest tak zbugowany, że by się do tego po prostu nie nadawał tak samo nazwy itemów to nie są przez jakiś plugin one wypadają z mobów a szansa na zdobycie czegoś takiego jest mała..

Po za tym serwer będzie nową odsłoną starego, który wypalił i gra na nim 100-200 osób więc nie wciskaj mi tutaj, że projekt nie jest autorski a nie dodaje innych zdjęć ponieważ nie mam zamiaru wszystkie ujawniać ;)

Wyjaśniłem tobie wszystko w tamtym temacie słowo "autorskie" znaczyło to iż na serwerze jest automatyczny sort, automatyczne teamy, parkoury oraz automatyczne ulepszanie klas i dalej nie widzę na swoim serwerze factions ;)

Nie bądź taki pewien siebie.... Widziałem wiele Zapowiedzi serwerów, z prezentacjami co ręce opadają. Ludzie pisali że będą grać. Po starcie takiego 1 serwera co było wszystko na nim jak na prezentacji nie wiem czy grało chociaż z 10 typów którzy napisali że będą grać na 100%. U ciebie jest podobna sytuacja ludzie mogą pisać komentarze typu "Super Serwer na pewno zagram", "Będzie Epicko" itp. a jak przyjdzie co do czego to nikt z tych "fanów twojego serwera" nie wbije. To jest moje zdanie, ale serwer muszę przyznać że chcesz "zapiąć na ostatni guzik" do czasu startu. ;)

Opublikowano

Nie bądź taki pewien siebie.... Widziałem wiele Zapowiedzi serwerów, z prezentacjami co ręce opadają. Ludzie pisali że będą grać. Po starcie takiego 1 serwera co było wszystko na nim jak na prezentacji nie wiem czy grało chociaż z 10 typów którzy napisali że będą grać na 100%. U ciebie jest podobna sytuacja ludzie mogą pisać komentarze typu "Super Serwer na pewno zagram", "Będzie Epicko" itp. a jak przyjdzie co do czego to nikt z tych "fanów twojego serwera" nie wbije. To jest moje zdanie, ale serwer muszę przyznać że chcesz "zapiąć na ostatni guzik" do czasu startu. ;)

Wybacz ale pewność siebie mam gigantyczną ponieważ jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się, aby jakimś mój serwer nie wypalił i tak jak już mówiłem widziałem te prezentacje, które mają po parę tysięcy wyświetleń i może jeszcze raz powtórze to nie jest jakaś zapowiedź nie wiadomo jaka nie mam zamiaru czegoś takiego robić jak jeszcze prze de mną 70% serwera do zrobienia w czym większość mapy  to jest tylko pytanie o waszą opinie i ty mi ją właśnie wyraziłeś za co Ci dziękuję ponieważ jest to dla mnie ważne oraz pokazanie na co mnie stać i takie trochę "kozaczenie" ale dobra bo za dużo o sobie powiem..

Ideą tego serwera ma być za razem fabuła, prostota jak i eksploring.

Fabuła - Mam zamiar wprowadzić gracza w świat serwerowej fabuły, aby robił misję i wciągnął się w to.

Prostota - Chodzi tutaj o prostą tematykę rozgrywki wszystko jest na swoim miejscu i każdy wie o co chodzi nie będzie trzeba tutaj szukać   30 minut chodzić po wioskach, aby jakiegoś Questera znaleźć.

Eksploring - Czyli podstawowa cecha RPG: expienie, zabijanie bossów, przechodzenie fal mobów, mechanika (Wieża demonów przy czym na końcu boss itp.)

No i o to mi chodzi wziąłem parę cech na czym ja bym zagrał i robię z tego serwer ;)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Serwer dobrze wykonany, aczkolwiek widać kilka błędów np. nie ma "random damge" czyli obrażeń 15-18, dobre by to było przy obecnym zastosowaniu tego iż pojawiają się damage jakie zadaliśmy potworowi, grałem kilka minut i mi się znudziło. :|

Pozdrawiam Estik.

Opublikowano

Serwer dobrze wykonany, aczkolwiek widać kilka błędów np. nie ma "random damge" czyli obrażeń 15-18, dobre by to było przy obecnym zastosowaniu tego iż pojawiają się damage jakie zadaliśmy potworowi, grałem kilka minut i mi się znudziło. :|

Pozdrawiam Estik.

Jasne, dzięki za opinię ogólnie dodam iż serwer nie jest dla każdego na serwerze trudno zdobywa się poziomy i trudno coś osiągnąć jednak po dłuższej grze nie ma już tych samych map, lecz są mapy bardziej rozbudowane, takie jak wieża demonów.

• 3 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...