Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy tryb

ECLC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tryb jest bardzo fajny jezeli jeden team ma szczescie i ladnie ogarnie gra konczy sie gora po 15 minutach [ zabicie tytana] lecz ta gra ma to do siebie ze z najwiekszego gowna mozna sie odbic sam mialem akcje gdzie moj team dostawal ogromny wpierdziel oni wszystkie towery maja, u nas nawet nie ma fenixow ogarnelismy fiury ogarnelismy 100 pkt ja walnolem pente i wygralismy 6 minut potem. Wiec ta mapa jest dla ludzie co nie umieja przegrywac oraz nie chca, jezeli sie ogarnie to da sie wygrac wszystko.

Opublikowano

Ja wczoraj grałem 4vs5. Mecz trwał 57 minut co jest chyba jakimś rekordem, ale wygraliśmy :D Fakt przez większość czasu broniliśmy Minotaura w 4, ale poszła jedna kontra i ggwp :)

Smite

Calvex

Opublikowano

Dokładnie, jest to mapa nieprzewidywalna. 

Mój mecz trwał 35 minut, choć wygrywaliśmy przez połowę meczu to i tak przegraliśmy bo niestety ale ktoś wyszedł...

U mnie mapa działa tylko na ustawieniach medium (na innych High) pewnie z powodu dużej ilości szczegółów bo jest na prawdę dopracowana.

Opublikowano

Ja uważam iż powinni dodać xp campy ponieważ assasini mają krucho ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...