Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer za 1500zł. Co uciągnie?

ijakciidc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Procesor: AMD FX-6300 14MB CACHE

Karta graficzna: AMD Radeon R7 250 2GB DDR3

Ram: 8GB 1600Mhz DDR3

Dysk Twardy: 1TB Sata II 7200rpm

Zasilacz: 500W PFC

Komputer kupiony na Allegro za kwotę 1499zł. Dopiero dojdzie kurierem, ale od razu zapytam czy taki sprzęt uciągnie Battlefield 4 i inne nowe gry? Chociaż na średnich ustawieniach? Wydaje mi się że tak. Co wy o tym sądzicie?

NotowanyPL

Opublikowano

offtopic@ gz, kupujesz i sie pytasz

Topic@ Raczej tak ale zasilacz do wymiany :C

Typowy gotowiec...

Opublikowano

Jasne. Wy prawie wszyscy offtopicujecie - moderator zrobisz coś z tym? Zadałem pytanie "Co uciągnie?" i "Czy taki sprzęt uciągnie Battlefield 4?" , a nie "Czy warto go kupować?" - lub coś w tym stylu. Ostatnio podliczałem przed zakupem ile każda część osobno kosztuje i sumowałem. Wyszło około 1500zł :D Sprawdzałem na YT fx 6300 z r7 250 jak to idzie na battlefield3 lub 4 - całkiem nieźle. Około 70% ludzi chociaż trochę zainteresowanych PC'tami uwielbia i tylko liczą się te i5, i7 i karty graficzne albo po około 500zł albo od razu typ wyleci z grafą wartą 1100zł - spali się, popsuje i nic z tego. Kolega kupił gotowca podobnego do tego, ale z 1,5tb i chyba gt630, nagrywa filmiki na yt z minecrafta. Mówi że nic narazie mu się nie przycina.

Było troszkę offtopicu, ale musiałem coś takiego napisać.

Pozdrawiam!

NotowanyPL

Opublikowano

Wiesz to nie wina ze kupujesz gotowca na którym nie pograsz w gry.  0 słów nie płacz ;)

Opublikowano

Nikt nie mówi, że nie pograsz. W niskiej rozdziałce jakieś tam nowsze tytuły na niskich detalach, ze spadkami, odpalisz. Ale przepłaciłeś.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Głównie komputer służyć będzie do Minecrafta. Minecraft ma bardzo małe wymagania. A jakbym chciał coś innego to pewnie pograłbym se w NFS, Battlefield3, League of Legends.

NotowanyPL

Opublikowano

Więc pograsz w minecrafta, lola, i btf3 tez powinnien jakoś pójść :)

Opublikowano

Dokładnie. Komputer już dojechał. Mam Windows 7 Proffesional (64bit) nic nie zacina :D. Może internet trochę zawodzi :/. 

Temat do zamknięcia.

NotowanyPL

Opublikowano

To dobrze, ale na przyszłość składaj kompa a nie kupuj gotowca :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...